• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

19.11.2023

12:35

Ovaj čovek je poginuo u sudaru sa ocem Peđe Stojakovića! Mirko će biti sahranjen na groblju Zbeg (FOTO)

Informer

Vesti

Ovaj čovek je poginuo u sudaru sa ocem Peđe Stojakovića! Mirko će biti sahranjen na groblju Zbeg (FOTO)

Podeli vest

Mirko Matišorović (60) iz Beograda koji je u četvrtak poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Borče biće sahranjen u utorak na groblju Zbeg.

Nesreća se dogodila 16. novembra u 17.30 sati na Zrenjaninskom putu u naselju Sebeš u blizini Borče, kada je na auto "pežo" u kom je on bio suvozač naleteo Miodrag Stojaković, otac proslavljenog košarkaša Predraga Peđe Stojakovića kada je svojim džipom "mercedes" pokušao da napravi polukružno.

Foto: facebook

Prijatelji za Mirka imaju samo reči hvale

Stojaković je udario u desnu zadnju stranu karavana koji je od siline udarca uleteo u kafanu pored puta. Od zadobijenih povreda Mirko  je preminuo na mestu, dok je Stojaković posle toga uhapšen, a nakon je saslušanja pušten.

Mirko će biti sahranjen 21. novembra u 12 sati na groblju Zbeg u Borči, a njegova porodica umrlice je oblepila u kraju gde je živeo sa suprugom.

- Dragog našeg Mirka ćemo sahraniti u utorak. Jako nam je žao i ne možemo da verujemo da ga tada ispraćamo na večni put... On je bio jedan divan čovek, pun života koji je jako voleo - kaže njegov prijatelj i dodaje:

- Njegova žena je ovo jako teško podnela. Ne znam kako će naći smisao sada nakon što ga više nema. Molimo se za nju, jer se sada nalazi u jako teškom periodu. Stalno su bili zajedno, putovali su i uživali, a sada je njihov san o lepih danima u penziji srušen jer njega više nema...

Inače, Miodrag Stojaković je nakon saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode. On je na saslušanju izneo svoju odbranu i izneo svoje viđenje nesreće. Istakao je da mu je teško zbog toga što je čovek nastradao, a u jednom trenutku tokom saslušanja mu je i pozlilo.

Kako saznajemo, Stojaković je odmah posle udesa podvrgnut alko testiranju i utvrđeno je da nije bio pod dejstvom alkohola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija