• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

20.11.2023

12:35

Preokret u slučaju nesreće u Novom Pazaru: Nesreću izazvao vozač koji je skretao sa glavnog puta

S.R.

Vesti

Preokret u slučaju nesreće u Novom Pazaru: Nesreću izazvao vozač koji je skretao sa glavnog puta

Podeli vest

Tri osobe teško su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Novom Pazaru kada su se sudarila dva putnička vozila, jednim od njih upravljao je policajac koji je bio van dužnosti.

Ova teška saobraćajna nesreća kako je Informer ranije izveštavao dogodila se sinoć oko 23 sata u blizini Petrove crkve u Novom Pazaru. Iako se u početku mislio da je devojka upravljala vozilom i da je ona izazvala nesreću to, čini se nije bila tačna informacija.

Naime, sumnja se da je nesreću izazvao automobil, kojim je upravljao policajac i koji je presekao putanju automobilu u kom je bila devojka sa mladićem i još jednom ženskom osobom. 

- Sumnja se da je saobraćajnu nesreću izazvalo vozilo koje se kretalo iz pravca Raške, a kojim je upravljao policajac, i to tako što je pokušao da skrene, a da se pre toga nije uverio da to može da uradi. U trenutku dok se on isključivao sa glavnog puta na njega je naletelo drugo vozilo u kom su bili mladić i dve devojke - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Foto: S.R.

 

On je dodao i da se pretpostavlja da je vozač automobila koji je pokušao da skrene išao velikom brzinom. 

- On je u treutku prešao u suprotnu traku, te vozač koji mu je dolazio u susret nije mogao da ga izbegne, a od siline udarca odleteo je u ogradu. Sve tri. mlađe osobe, koje su bile u njemu su teško povređene. Prevezeni su u bolnicu, te su dvoje hospitalizovani u Opštoj bolnici na Hiruškom odeljenju u Novom Pazaru. Njihovo stanje je stabilno, ali zbog teških telesnih povreda koje su zadobili u nesreći oni će biti na lekarskom posmatranju - rekao je naš sagovornik i dodao da je jedan teško povređena osoba prevezena na ortopedsku kliniku " Banjica" u Beogradu radi dalje dijagnostike.

Policajac za koga se sumnja da je izazvao nesreću je saslušan i protiv njega će biti podneta prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

Urađen je i alkotest učesnicima saobraćajne nesreće koji pokazao da vozači nisu bili pod dejstvom alkohola. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija