• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.11.2023

16:31

Mladić vozio automobil sa 2,56 promila alkohola u organizmu: Zaustavljen u Prijepolju

Printscreen / Informer

Vesti

Mladić vozio automobil sa 2,56 promila alkohola u organizmu: Zaustavljen u Prijepolju

Podeli vest

Policajci u Prijepolju, tokom vikenda, u akciji pojačane kontrole saobraćaja, kontrolisali su ukupno 326 vozača, a kod jednog vozača (20) alkotest je pokazao 2,56 promila alkohola u organizmu!

Saobraćajni policajci su tok pomenute kontrole isključili šest vozača koji su vozili pod dejstvom
alkohola.

- Među njima je bio mladić (20) koji je upravljao „folksvagenom“ sa 2,56 promila alkohola u organizmu. Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će, zbog nasilničke vožnje, biti podneta prekršajna prijava - saopštila je policija.

Foto: printscreen/shutterstock

 

Takođe, iz saobraćaja su isključena još petorica vozača, četvorica koja su sa probnom vozačkom dozvolom vozila automobil čija je snaga motora veća od dozvoljene ili u vreme kada je to ovim vozačima zabranjeno, kao i jedan koji je zatečen da vozi u vreme izrečene zaštitne mere zabrane
upravljanja vozilom.

Protiv ove petorice vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave. Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, kao i da poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju - navedeno je u saopštenju PU u Prijepolju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija