• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.Đ.

24.11.2023

18:53

Hrabro srce bake Jelene! Oči u oči sa provalnicima nije pokazala strah, oteli su samo burmu i dali se u bekstvo!

B.Đ.

Vesti

Hrabro srce bake Jelene! Oči u oči sa provalnicima nije pokazala strah, oteli su samo burmu i dali se u bekstvo!

Podeli vest

Baka Jelena koja je sinoć napadnuta od strane razbojnika iz njenog sela, ostala je hrabra nakon napada i sa osmehom na licu dočekala je porodicu, iako je boli nepravda i napad koji će joj svakako ostaviti trajne ožiljke, ali ne one fizičke, već one na duši.

Ostaje gorak ukus u ustima, ako uzmemo u obzir da se praktično radi o komšijama, odosno komšinicima koje su od ranije poznati policiji po vršenju ovih dela.

Baka Jelena kaže da je to veče spremala hranu, a potom je otišla da gleda televizor koji se u jednom momentu ugasio.

- U jednom momentu televizor se ugasio, a kada sam videla da ne svetli lampica, shvatila sam da nema struje - kaže Jelena koja se bila uverena da se radi o havariji koja će biti sanirana.

Jelena kaže da jeste čula lupanje, ali je pomislila da mačak koji živi u dvorištu šeta po krovu.

Lopovi su pre pljačke izvukli osigurače

- U jednom trenutku ušli su u prostoriju gde sam spavala i odmah me povukli za kosu i bacili na pod i počeli su da me šutaju u glavu i telo - kaže baka koja dodaje da je počela odmah da doziva prve komšije kako bi obavestili policiju.

Kada su videli da baka Jelena ne želi da im dozvoli da je opljačkaju, lopovi su nastavili torturu i pokušali da joj gurnu peškir u usta, a pre toga su je prekrili jorganom.

Kada su pokušali da gurnu peškir, baka je dobila dodatnu snagu i rekla im je da će još više vrištati i da će oni svakako dobiti ono što su zaslužili kad tad.

Oni su suočeni sa Jeleninom hrabrošću, pobegli iz kuće, ali su joj pre toga otrgli burmu.

Inače Jelena živi u maloj kući u dvorištu, a spratna kuća u kojoj je živela sa pokojnim mužem bila je prva na meti lopova. Kaže da joj nije isplativo da sama živi u velikoj kući koju je teško ugrejati, pa zato živi u maloj kući punoj idile.

Foto: Informer

 

Posle napada ona je pozvala unuka Miloša koji živi u selu, i koji je često angažovan i pomaže ljudima preko Mesne zajednice, a isto veče došla je i unuka sa zetom i praunukom iz Beograda.

Miloš je odmah obavestio policiju, a oni hitnu pomoć. Jelena koja je dijabetičar je pregledana, a na svu sreću nema teže povrede. Unuka se plaši da bi Jelena zbog stresa mogla da ima problem sa šećerom zbog inicijalne bolesti.

Pronađena burma uhapšeni počinioci? 

Policija je danas uhapsila dve žene stare 50 i 26 godina i muškarca starog 18, a kod njih je i pronađena ukradena burma. Njima je određeno zadržavanje, a obavešteno je i više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija