• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

25.11.2023

14:48

Ovo je Sultan koji je ubio vlasnika pečenjare: Iz Novog Sada pobegao u Beograd

Prinbtskrin/Facebook

Vesti

Ovo je Sultan koji je ubio vlasnika pečenjare: Iz Novog Sada pobegao u Beograd

Podeli vest

Sultan G. (27), državljanin Bosne i Hercegovine, koji je osumnjičen za ubistvo Milana Tucakova (54) u njegovom stanu u Novom Sadu, pre tri nedelje je iz Beograda otišao u Novi Sad.

Kako nezvanično saznajemo, mladić nije imao prijavljeno boravište, a posle zločina je, kako se sumnja, ponovo došao u Beograd.

- Još uvek se utvrđuje priroda njegovog odnosa sa ubijenim, kao i gde su se upoznali i zbog čega je on kobog dana bio kod Tucakova. Takođe, utvrđuje se i kojim povodom je Sultan G. boravio neprijavljeno u Novom Sadu - kaže izvor i dodaje da po svemu sudeći ovde nije u pitanju razbojništvo.

Foto: Prinbtskrin/Facebook

 

 

- Stan u kom je u četvrtak popodne pronađeno telo Milana Tucakova, na kom su uočeni ubodi naneti nožem, nije opljačkan, niti obijen. Vrata su spolja bila zaključana, tako da su inspektori uz pomoć vatrogasaca provalili unutra. Ubica je posle zločina zaključao vrata i otišao iz grada - kaže naš izvor.

Brzom i efikasnom akcijom policije, osumnjičeni je uhapšen u parku u centru Beograda i u zakonskom roku će biti saslušan pred Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, koje vodi istragu.

Podsetimo, da je Milan Tucakov ubijen otkriveno je 23. novembra kada je njegov rođak pozvao policiju i prijavio da mu se Milan već drugi dan ne javlja na telefon, što nije uobičajeno za njega.

- Milan je inače bio bolestan u poslednje vreme, teško je disao. Rođak je najpre pomislio da mu se nije slošilo u stanu, a kako živi sam, niko to nije primetio. Međutim, ovakav scenario niko nije mogao ni da zamisli. Tucakov je zatečen na podu svog stana, krvi je bilo svuda - dodaje izvor Kurira i podseća da je ubijeni bio vlansik pečenjare u Novom Sadu.

Foto: printscreen facebook- tucakov.pečenjara

 

 

Komšije za njega imaju samo reči hvale.

- Jako fin i kulturan čovek. Već duže vreme je živeo sam u stanu, razveden je koliko znamo i ima odraslu decu. U poslednje vreme je, kako smo čuli, posao sa pečenjarom prepustio, da li deci, da li rođaku nekom - ispričale su komšije.

Pojedini izvori su ispričali, da je tokom uviđaja u stanu zatečeno i alkoholno piće, zbog čega se sumnja da su žrtva i uhapšeni pili.

- Moguće da su se nešto posvađali, pa je Sultan dograbio nož. Sada se priča da je sa njima u kobnom trenutku bio još neko. I za tom osobom se traga, jer bi taj očevidac mogao da odgonetne misteriju ovog zločina - kaže izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija