• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.11.2023

14:54

Potresna poruka supruga nastradale žene: Strašna eksplozija u Zrenjaninu

Informer

Vesti

Potresna poruka supruga nastradale žene: Strašna eksplozija u Zrenjaninu

Podeli vest

Eva M. (74) poginula je u stravičnoj eksploziji koja se u četvrtak dogodila u zrenjaninskom naselju Mužlja, kada je detonacija srušila njenu kuću.

Kako je Informer ranije izveštavao u ovoj eksploziji povređen je njen suprug Mihajl M. koji je bio u podrumu dok je nesrećna žena nastradala u kućoi kada je na nju pao beton.

Nesrećni čovk oprostio se od žene potresnom porukom na društvenoj mreži .

- Nisi više tamo gde si nekada bila, ali te ima svuda gde sam ja - napisao je Mihalj koji je u znak tuge promenio i naslovnu fotografiju na svom Fejsbuk profilu i okačio crnu pozadinu.

Foto: prinscreen/Zrenjaninski. com

 

Podsetimo, prema nezvaničnim informacija sumnja se da je došlo do curenja plina u podrumu kuće što je izazvalo detonaciju.

Eksplozija je bila toliko razorna da je kuća maltene sravnjena sa zemljom. Sumnja se da je do eksplozije, najverovatnije, došlo kada je procureo plin koji je Mihalj, navodno, priključio na kotao kojim je grejao kuću. Podrum, u kome je bio i kotao, bio je pun plinskih boca - ispričao je izvor posle nesreće.

Nakon što se kuća srušila, vatrogasci su brzo došli do Mihalja i izvukli ga iz ruševina.

Mihalj je imao povrede koje, srećom nisu bile opasne po život za razliku od njegove supruge koju su vatrogasci spasioci izvlačili više od četiri sata. Bilo je neophodno skloniti veliku količinu šuta kojom je nesrećna žena bila zatrpana.

- U trenutku eksplozije, Eva se nalazila na spratu kuće, kada je zatrpala ruševina. A o tome koliko je ova eksplozija bila stravična svedoči i to da je deo krova odleteo u komšijsko dvorište - ispričile su ranije komšije koje su imale samo reči hvale za ovaj bračni par.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17