• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/polizeinews.ch

28.11.2023

13:14

Provalio u kuću, pa skočio kroz prozor: Provalnik iz Srbije uhapšen u Švajcarskoj nakon kraće potere

Tanjug/AP

Vesti

Provalio u kuću, pa skočio kroz prozor: Provalnik iz Srbije uhapšen u Švajcarskoj nakon kraće potere

Podeli vest

Srbin (56) uhapšen je u Švajcarskoj nakon kraće policijske potere, koja ga je jurila nakon što je provalio u jednu kuću pa pobegao kroz prozor.

Kako navode Švajcarski mediji provalnik je uhapšen u sredu nakon provale.

"Policiji je provalu prijavio neko od meštana naselja Malters u Lucernu. Međutim, provalnik je  pre dolaska policije, skočio kroz prozor i pobegao. U razgovoru sa osobom koja je prijavila provalu policija je došla do bitnih informacija" piše u policijskim vestima. 

Kako su naveli policija je iz tog razgovora dobila podatke vezane za izgled i garderobu koju je provalnik imao na sebi.

Foto: Tanjug/AP

 

"Osumnjičeni za provalu tokom karaće policijske potere je pronađen i uhapšen. Tada je ustanovljeno i da je povređen. Sumnja se da se povredio prilikom bekstva, odnosno u trenutku kada je skočio kroz prozor. On je nakon hapšenja odmah sproveden u bolnicu kako bi mu bila ukazana pomoć, a potom će ga saslušati u nadležnom tužilaštvu" navedeno je između ostalog u policijskim vestima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 meseca

Još jedan iz galerije hiljada mladih iz Srbije koji su "primorani" da napuste zemlju jer nema posla ... Ne prđe dan da u hronici ne čitamo slične vesti.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija