• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

29.11.2023

21:56

Udario ženu sa detetom na parkingu! U sve se umešao njen suprug, a razlog za tuču je bizaran (FOTO/VIDEO)

Instagram

Vesti

Udario ženu sa detetom na parkingu! U sve se umešao njen suprug, a razlog za tuču je bizaran (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Tuča koja se pre dva dana dogodila na parkingu ispred zgrade u Ulici Branka Bajića u novosadskom naselju Sajmište, digla je javnost na noge.

Mnogi su se uznemirili kada su videli kako muškarac iz belog "audija" silovito udara ženu koja pada na pod, a on potom ulazi u fizički sukob sa njenim suprugom, koji je krenuo da je odbrani.

Većina komentatora sa društvenih mreža zgrožena je ovim činom nasilja, a iako nema opravdanja za ovakve postupke, mnogi su se zapitali šta je navelo ovog nasilnika da postupi na ovaj način.

Kako saznajemo iz dobro obaveštenog izvora, svemu je prethodila verbalna prepirka između vozača "audija" i žene koja je izlazeći iz automobila vratima udarila njegovo vozilo. Kako navodi naš sagovornik, on je odmah reagovao burno, iako mu je žena rekla da je njeno malo dete u automobilu, ali je on nastavio da viče.

Foto: Printskrin/Instagraf/nsuzivo.rs

 

Naš izvor je parafrazirajući ženine reči rekao da je ona vozaču rekla da ne može da očekuje da ima komfor u gradu, a ako to želi da treba da kupi garažu. Nakon toga usledio je udarac i žena je pala na pod.

Naš izvor dodaje da žena nijednog momenta nije izrekla nijednu jedinu uvredu, već je pokušavala da izbegne sukob.

Napadač se nakon fizičkog obračuna udaljio sa lica mesta, ali su ga inspektori policijske ispostave Detelinara brzo pronašli i priveli ga na informativni razgovor. Žena je pregledana od strane lekara u Kliničkom centru, ali joj nisu konstatovane veće povrede, piše "Telegraf".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

Osim muškarca koji je započeo tuču, prekršajnu prijavu za učestvovanja u tuči dobio je i suprug napadnute žene.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće prekršajne prijave protiv tridesetpetogodišnjeg Novosađanina i tridesetdvogodišnjaka sa područja Čajetine, zbog sumnje da su učinili prekršaj učestvovanje u tuči. Sumnja se da su njih dvojica učinila ovaj prekršaj, jutros, u ulici Branka Bajića. Ovaj slučaj nije prijavljen policiji koja je, operativnim radom, identifikovala učesnike i o događaju obavestila nadležnog javnog tužioca - piše u saopštenju MUP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 4 meseca

SAHRANIO BI GA TU NA LICU MESTA DA MI TAKO SUPRUGU GURNE IL UDARI , NIKAKVA POLIIJA MU NE BI POMOGLA.. ......

Oficir u penziji

pre 4 meseca

Čovek brani ženu od nasilne barabe i još od idiota dobije prekršajnu prijavu. Tako ej i moj tast platio kaznu kad mu je jedan majmun uleteo u dvorište i napao ga a tast se branio. Tada je imao sedamdeset godina a idiot koji ga je napao 40. To je naša država i pravosuđe

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija