• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

02.12.2023

08:08

Užasni detalji tragedije u Nišu: Ocu pozlilo kad je ugledao sina i snaju mrtve

Printskrin/tiktok

Vesti

Užasni detalji tragedije u Nišu: Ocu pozlilo kad je ugledao sina i snaju mrtve

Podeli vest

Igor Nešić (41) i njegova supruga Branka (38) preminuli su u svom domu, a Igorov otac ih je pronašao mrtve u krevetu

Ogromna tragedija dogodila se u niškom naselju Branko Bjegović gde su u toku noći u snu umrli supružnici Igor (41) i Branka Nešić (38), inače poznati Tiktokeri. Pretpostavlja se da su se Nešići ugušili tokom noći od trovanja plinom, koji su koristili za grejanje i kuvanje.

Tragedija se dogodila 27. novembra, a tela je u sobi pronašao Igorov otac, kada je oko podneva nakon obavljenog posla u gradu došao kući.

Borili se za potomostvo

Velika tragedija pogodila je domaćinstvo u kom su Igor i Branka živeli s njegovim ocem i bratom Sašom koji im je svakodnevno pomagao. Branka je bila domaćica, a Igor je radio preko posredničke firme u okviru Duvanske industrije Niš. Kuća u kojoj su živeli je u izgradnji, tek stavljena pod krov, u hodnicima su još građevinski materijali. Nakon tri godine braka bili su rešeni da imaju porod, pa su se odlučili i da probaju s vantelesnom oplodnjom. U njihovoj Zejtinličkoj ulici kažu da je među njima dvoma bila iskrena i velika ljubav.

Foto: Informer

 

 

Foto:  

Igorov brat Saša je za Kurir ispričao da su njegovi brat i snaja spavali jedno pored drugog u svojoj sobi i tako preminuli.

- Bio sam na poslu kada se to dogodilo. Oni su se odlučili da svoju sobu greju na šporet na kome su i kuvali, a on je na plin. Boca je do vrha bila napunjena par dana pre tragedije. I sada, sistem je tako izgleda napravljen, da boca kada je puna emituje toplotu kroz rernu koja je tom prilikom otvorena. I to greje odlično, ali kada se količina plina u boci smanji, onda krene da pušta plin u rerni. I samim tim gas izlazi napolje. Oni su spavali i tako se dogodila tragedija. Taj šporet na plin je skoro kupljen - objašnjava Saša i dodaje da je možda nesreća mogla da se izbegne da se neko od njih dvoje probudio usled jakog mirisa plina.

- Mene je tog dana u mojoj sobi otac probudio pre sedam sati da idem na posao i ja nisam ni ulazio u njihovu sobu. Otac je u osam sati ujutru ustao da ode po šećer i onda je otišao da radi negde. Ni on nije hteo da ih budi, pa nije ulatio u njihovu sobu. Kada se vratio oko podne, seo je da jede, ali bilo mu je čudno što je tolika tišina u kući. Otišao je do njihove sobe i kada je video da ne daju znake života, strašno mu je pozlilo. Pozvana je Hitna pomoć, policija, forenzičari su radili svoj posao - priča neutešni Igorov brat Saša.

Bili su sjajni

Prema njegovim rečima, Branka i Igor su bili stvoreni jedno za drugo. - Otac i ja smo im nedavno predlagali da se greju na šporet na drva, ali njih dvoje su rekli "ovako na plin je ekonomičnije i čistije", tako da smo to ispoštovali. O tom plinu i grejanju je isključivo Igor brinuo. Igor i Branka su bili sjajan bračni par. Ja sam radio pri vojsci pa sam dao otkaz kako bi se vratio ovde da radim i podigao sam kredit da postavimo krov, panele i drugo na kući -objašnjava Saša.

Igorov brat kaže da je bio užasnut kada je došao kući s posla i saznao za porodičnu tragediju jer mu otac nije javio, verovatno da se mnogo ne uznemiri zbog bratovljeve smrti. Igor i Branka su zajedno sahranjeni 29. novembra.

Oproštajne poruke

Dargi naši ljudi, počivajte u miru

Ljubav Igora i Branke prepričavali su i njihovi prijatelji koji su zanemeli kad su čuli tragičnu vest. Oproštaji na društvenim mrežama posvećeni supružnicima samo se nižu.

Foto: Informer

 

 

- Počivajte u miru dragi naši ljudi! Široko vam nebesko carstvo. Neka vas anđeli čuvaju na nebu - samo su neki od brojnih oproštaja od bračnog para koji se skoro savkodnevno oglašavao na Tiktoku, gde su plenili svojom dobrotom, spontanošću i osmesima.

Proslavili godišnjicu braka

Upoznali se u emisiji "Provodadžija"

Supružnici su se, prema rečima njihovih prijatelja, upoznali u popularnoj televizijskoj emisiji "Provodadžija", čija je i namena da spoji dvoje ljudi koji traže ljubav.

Igor je bio aktivan i na svom Tiktok nalogu, a bio je poznat kao Giga, gde je objavljivao razne smešne klipove, a zarad humora često je stavljao i periku kako bi svojim pratiocima bio zanimljiviji i kako bi ih razveselio.

Na društvenim mrežama, Igor i Branka, često su objavljivali zajedničke fotografije, a oboje su posebno voleli fotografiju sa njihovog venčanja. Kako se može videti na njihovim profilima, samo deset dana pre smrti oni su proslavili godišnjicu braka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija