• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

02.12.2023

13:51

Maltretirao sina jer nije završio fakultet?! Naterao ga da napiše oproštajno pismo pa ga ubio

Maša Banđur

Vesti

Maltretirao sina jer nije završio fakultet?! Naterao ga da napiše oproštajno pismo pa ga ubio

Podeli vest

Meštani Kaluđerice dan nakon što se odigrao stravičan zločin u ovom beogradskom naselju kada je Nebojša C. (62) ubio svog sina Ognjena C. (29), pa potom presudio sebi kažu da su tek sada saznali da su njih dvojica bili u lošim odnosima.

Podsetimo, Nebojša je navodno, nakon svađe sa sinom pozvao svog brata i javio mu da će ubiti Ognjena pa će potom presuditi i sebi. Nesrećni čovek o pretnjama je obavestio policiju i dojurio do stana svog brata, gde je nažalost zatekao užasni prizor.

Nebojša je iz pištolja prvo u glavu pucao sinu, a onda je presudio i sebi, a policija je pronašla i oproštajna pisma. 

Foto: Maša Banđur

Kuća u kojoj su otac i sin iznamljivali stan u Kaluđerici

 

Komšije iz ulice Mije Kovačevića, u Kaluđerici, gde se odigrao zločin kažu da nisu dobro poznavali oca i sina, ali da su juče čuli kada je rođak rekao policajcima da su se otac i sin stalno svađali i da je Nebojša maltretirao Ognjena. 

- To za svađe smo više naslućivali nego što smo znali, ali čuli smo da je rođak rekao policajcima da su se stalno svađali. Nebojša je stalno kinjio sina, jer nije završio fakultet. Navodno on nije mogao više sam da se bori s njim pa je odlučio da ih ubije. Ne znamo da li su se potukli i da li se Ognjen branio. Priča se da je Nebojša čak i naterao Ognjena da napiše oproštajno pismo. Ne znam da li je to tačno, ali šta god da je bilo mora da mu je nešto žetoko puklo u glavi, pa je uradio to što je uradio - kaže komšija iz ulice i dodaje:

- Mi ih ovde nismo baš dobro poznavali, jer su se doselili pre pola godine. Kada bi dolazili u prodavnicu bili bi ljubazni i nije delovalo kao da imaju probleme. Nisu izgledali kao konfliktne osobe, ali sa druge strane videli smo jednom Nebojšu da mu je bila povređena i zavijena ruka. Pitali smo šta mu se tada desilo, ali je on samo odmahnuo glavom, možda se i tada sukobio sa sinom, ko će ga znati.

Inače komšija kaže da su otac i sin bili pomalo čudni i da je retko ko dolazio kod njih. 

- Skoro niko nije dolazio kod njih. Viđali smo Nebojšinog brata i još neke muškarce, a nikada nismo videli da im je u kuću došla neka žena. Ne znamo šta se desilo sa Nebojšinom ženom, odnosno Ognjenovom majkom - kazao je na kraju naš sagovornik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija