• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24sedam

02.12.2023

18:51

Ispovest oca mladića kog je majka zapalila: "Aca će verovatno izgubiti vid, kosa mu je izgorela skroz"!

facebook/z.i.

Vesti

Ispovest oca mladića kog je majka zapalila: "Aca će verovatno izgubiti vid, kosa mu je izgorela skroz"!

Podeli vest

Mladić Aca T. (26) iz Srpske Crnje, koga je u petak uveče polila pa zapalila benzinom majka S. T., nalazi se vrlo u teškom stanju zbog velikih opekotina koje je tom prilikom zadobio.

Njegov otac Rade T. ispričao je da mu nije jasno kako je njegova bivša supruga mogla da povredi svoje dete.

- On mi je najstariji sin. Velika mi je rana i teško mi je da ovo pričam. Zadobio je opekotine na preko pedeset odsto tela, verovatno će izgubiti vid i kosa mu je skroz izgorela - kaže neutešni čovek.

On ističe da je svestan toga da je njegov sin nekada umeo da provocira majku, ipak, ne može da nađe razlog da ona uradi ovako strašnu stvar:

- Koja majka može da uradi ovo svom detetu? Ostavila me i otišla kod drugog čoveka. Aca je bio ljut zbog toga i razumem ga, umeo je da je uvredi. Opet, nema te stvari koju je mogao da joj kaže pa da ga ona zbog toga zapali.

Kako dodaje, zbog ostale dece mora da bude jak, ali mu je teško zbog prvenca.

- Mi smo skromna porodica. Išao sam i u Centar za socijalni rad da molim za pomoć, međutim, oni su me oterali. Hteli su da mi decu oduzmu, već sam star i moj radni vek je prošao. Ovo je prevelika tuga, više ne znam šta ću sa sobom. Koliko sam čuo, jedan komšija je bio u kući kad su Acu zapalili. Kako mu nije pomogao i zašto je pustio da gori, ne mogu da shvatim. Kažu da je pio pivo i gledao samo šta se događa - završio je kroz suze.

Napad na mladića dogodio se u kući novog partnera njegove majke. Kako je ranije objavljeno, S. M. je u tom trenutku bila na izdržavanju kazne kućnog zatvora kada joj je sin došao u posetu. Posle svađe, polila ga je benzinom i zapalila.

Aca T. je sa teškim opekotinama po celom telu prebačen prvo u zrenjaninsku bolnicu, a zatim u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Tamo mu se trenutno bore za život. Majka je u međuvremenu uhapšena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija