• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.R.

04.12.2023

09:55

Evo ko je sve osumnjičen za ubistvo veterinara u Bogatiću! Kobna tuča ispred kafića

Informer

Vesti

Evo ko je sve osumnjičen za ubistvo veterinara u Bogatiću! Kobna tuča ispred kafića

Podeli vest

Sva trojica uhapšenih zbog ubistva Borisa Dražića (44) veterinara iz Bogatića u julu ove godine osumnjičena su za teško ubistvo i preti im kazna od 10 godina do doživotnog zatvora, potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Prvobitno su kao saizvršioci za najteže krivično delo bili osumnjičeni B.S. (22) iz Prokuplja i L.Đ. (18) iz Bogatića, dok je D.D. (20) iz Bogatića bio osumnjičen za nasilničko ponašanje iz člana 344 stav 2 Krivičnog zakonika.

- U međuvremenu su ispitani svi planirani svedoci te je doneta naredba o proširenju istrage u odnosu na osumnjičenog D.D. kojom je ovom osumnjičenom stavljeno na teret da je u saizvršilaštvu sa ostalim osumnjičenima izvršio krivično delo teško ubistvo iz čl.114 tač.2 Krivičnog zakonika - navode u Višem javnom tužilaštvu .

Ranije je Tužilaštvo saopštilo da je sprovedeno psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih i pribavljen obdukcioni nalaz. D.D. protiv kojeg je proširena istraga je ponovo saslušan i nakon toga je doneta naredba o sudsko – medicinskom veštačenju radi razjašnjenja mehanizma nastanka povreda i uzročno – posledične veze povreda i nastupanja smrtne posledice.

Foto: G.R.

Ubijeni muškarac

U Tužilaštvu su takođe naveli da će po završetku sudsko-medicinskog veštačenje odlučiti o daljem toku postupka.

Podsetimo, veterinar Boris Dražić, koji je bio i direktor Veterinarske stanice u Bogatiću preminuo je posle žestoke tuče u noćnim satima 22. jula ispred kafića u centru Bogatića u kojoj nije učestvovao.

Kada je krenuo da pomogne prijatelju koji se branio od trojice mladića dobio je snažan udarac u glavu od kojeg se se srušio kao pokošen na trotoar, a onda ga je, dok je ležao bez svesti, jedan od osumnjičenih mladića šutirao nogama.

Povrede su bile smrtonosne, nije se budio iz kome i posle tri dana je izgubio životnu bitku u Kliničkom centru u Beogradu.

Tragična smrt poznatog mladog veterinara potresla je celu Mačvu, a u Bogatiću je proglašena dvodnevna žalost. Na večni počinak 28. jula ga je ispratilo oko hiljadu ljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija