• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.12.2023

14:24

Ovo je otac monstrum! Predao svoju ćerku Vanju ubicama! (FOTO)

shutterstock/Informer

Vesti

Ovo je otac monstrum! Predao svoju ćerku Vanju ubicama! (FOTO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama se deli fotografija na kojoj je navodno Aleksandar, otac monstruozno ubijene 14-godišnje Vanje Đorčevske, koji je, prema saznanjima severnomakedonskog Ministarstva unutrašnjih poslova i tužilaštva, učestvovao u njenoj otmici, piše Večer.mk.

Prema onome što je saopštio ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski, otmičare je ranije uveče otac obavestio da će Đorčevska sama ići u školu i kada će otići.

Foto: printskrin/društvene mreže

 

Kako je rekao Spasovski, Đorčevska je kidnapovana da bi iznudila novac od svoje majke, a ubrzo potom i ubijena pištoljem.

Ubica ju je ubio jer se plašio dokaza koje bi policija mogla da pronađe u istrazi koja je već započeta nakon prijave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Američko-kineski špijunski triler u Alpima! Kako je Peking došao do podataka o F-35, najboljem borbenom avionu SAD!
Ovo ima samo u filmu

Američko-kineski špijunski triler u Alpima! Kako je Peking došao do podataka o F-35, najboljem borbenom avionu SAD!

Globalno nadmetanje između Pekinga i Vašingtona oko vojnih tajni širi se na nova i daleka mesta, a udaljeni hotel u švajcarskim Alpima postaje najnovije bojno polje. U idiličnom švajcarskom selu Unterbach, hotel Rosli, stoljetna loža u alpskom selu Unterbach, našao se u središtu špijunske drame sa visokim ulozima u kojoj je uključen najnapredniji svjetski borbeni avion, F-35, navodi Vol Strit Žurnal.

22.05.2024

22:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija