• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

05.12.2023

12:41

Sin poginuo, otac teško povređen! Detalji stravičnog sudara kod Boljevca

printscreen/Instargam 192

Vesti

Sin poginuo, otac teško povređen! Detalji stravičnog sudara kod Boljevca

Podeli vest

Putnik u kombi vozilu Z.P. (26) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada su se sudarila dva kombija u Boljevcu. Kombijem u kom je bio nastradali mladić upravljao je, navodno njegov otac D.P. (46) koji je teško povređen, saznaje Informer.

Kako je Informer ranije objavio saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 12 sati u Boljevcu na putu iz Surčina ka Obrenovcu.

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške povrede zadobio je i vozač M.I. koji je kako se sumnja izazvao nesreću i nakon ukazane pomoći i priveden u policijsku stanicu gde mu j eodređeno zadržavanje do 48 sati u okviru kojih će biti privedn kod tužioca. 

- Sumnja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je kombi kojim je upravljao M.I. kretajući se iz smera Surčina ka Obrenovcu prešao u levu traku i sudario se sa kombijem koji mu je dolazio u susret. Od siline udarca I.M . je kombijem sleteo sa puta- reko je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Da tragedija bude još veća, ako smo nezvanično saznali od onih koji poznaju nastradalog mladića, kombijem u kom je bio upravljao je njegov otac. 

- Oni su iz Smedereva, a imaju stan ovde u Beogradu. Prema svim inforamcijama koje imam taj drugi kombi ih je udario u trenutku kada je preticao automobil ispred sebe. Z.P. je od zadobijenih povreda poginuo na mestu nesreće , a teško je povređen njegov otac. Mislim da je reč o prelomu noge ... - rekao je jedan od poznanika nastradalog mladića za Informer. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Uviđaj na licu mesta obavio je javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa službenim licima Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije, a zbog vršenje uviđaja na izuzetno prometnoj saobraćajnici došlo je do privremene obustave saobraćaja od 12,45 časova do 17.00 sati.

Osumnjičeni će, u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, biti saslušan u sredu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija