• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2023

21:01

Jeziva ispovest Ruskinje (19) koja je brutalno pretučena! Molila sam ga na tri jezika da prestane (FOTO)

Društvene mreže

Vesti

Jeziva ispovest Ruskinje (19) koja je brutalno pretučena! Molila sam ga na tri jezika da prestane (FOTO)

Podeli vest

M.S. (29) iz Kosjerića, osumnjičen je da je fizički nasrnuo na svoju devojku A.R. (19) iz Rusije, u alkoholisanom stanju. Za njim je raspisana potraga, kako se saznaje, dok se devojka oglasila nakon što su se proširile vesti da je pretrpela nasilje.

- Lice mi izgleda bolje. Ali mi je upućeno puno poruka mržnje posle svega, što je čudno. Napisala sam da je Srbin jer jeste Srbin i ništa više. Ja sam Ruskinja, naši narodi su braća. Ali loših ljudi ima svuda - napisala je devojka na svojoj društvenoj mreži, pa se još jednom dotakla nasilja koje je preživela.

Foto: Društvene mreže

 

 

- Sećam se kako sam ležala na podu i vrištala na tri jezika da prestane i da ga volim!

Foto: Društvene mreže

 

 

"I dalje sam bez dokumenata"

Nakon inicijalne objave i podeljenih fotografija masnica i podliva koji su u procesu zarastanja, objasnila je proces koji je prošla kada je prvi put potražila profesionalnu pomoć za svoje povrede.

- Ceo dan sam provela u policiji. Ponovo smo otišli u bolnicu, gde sam bila poslednji put kada sam došla sama po uput. Prošli put je osoblje na šalteru bilo veoma neprijatno i grubo prema meni, i bila sam zbunjena što nisam dobila nikakvu pomoć ili neophodnu papirologiju - napisala je devojka.

Osvrnula se i na to dokle je stigao proces istrage, kao i da je i dalje bez dokumenata, koje joj je navodno ukrao bivši dečko M.S.

Foto: Društvene mreže

 

 

- Prošli put su me vozila Hitne pomoći odvezla, ali sam morala da se vraćam sama kući, pogotovo u mom stanju. Danas sam išla u pratnji policije, i hvala im na tome jer ne bih mogla sama da sve uradim. Stvari napreduju, ali veoma sporo... Ne razumem zašto je još uvek na slobodi, a ja bez dokumenata - završava devojka i dodaje da je "zahvalna za pomoć srpske policije, ali i svih koji je podržavaju iz Rusije".

Podsećamo, prema saznanjima, M.S. je 4. decembra u jutarnjim satima, dok su devojka i on bili u iznajmljenom stanu, u alkoholisanom stanju, fizički nasrnuo na nju.

Raspisana poternica za nasilnikom

- Prilikom uzimanja izjave, kako se saznaje, devojka nije znala kako se osumnjičeni preziva i dala je pogrešnu adresu gde su živeli - kaže izvor upoznat sa slučajem.

- Za njim je raspisana potraga i više patrola policije i inspektori su bili na adresi, ali niko nije otvarao vrata stana - kaže izvor.

Foto: Društvene mreže

 

 

Kako se saznaje, osumnjičeni ne poseduje oružje u legalnom posedu i nije bilo ranijih prijava za nasilje.

Uz podeljene fotografije hematoma ispod očiju, na rukama i leđima, posekotina i modrica, devojka je objasnila o čemu se radi.

"Moj bivši dečko je ovo uradio. Bacio mi je pasoše i izvod iz matične knjige rođenih. Maltretirao me je i tukao, pretio mi je. Uzeo mi je svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobilna telefona. Imam rane na glavi. Ostavio me je bez posla i bukvalno svega. Nemam načina da napustim zemlju. Nikada ti neću oprostiti S.", napisala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 4 meseca

Puna podrska nasoj sestri iz bratske Rusije.koju.je .nasilnik.pretukao.u Kosjericu. Nasilnika procesuirati hitno. Devojci.omoguciti.besplatnu.lekarsku.pomoc i smestaj lao.i.prisgup konzulsrnoj pomoci Rusije. Idoot je ovim naneo.stetu bratskim.odnosima nasih zemalja. Ako devojka cita ovi.poruku neka se javi radi dobijanja pravne i finansijske pomoci.

Izbori 2024

Vesti

Zapad želi da amortizuje otpor Srbije ulasku tzv. Kosova u SE! Milivojević: Priština ništa nije uradila u vezi sa osnivanjem ZSO!
Politika

Zapad želi da amortizuje otpor Srbije ulasku tzv. Kosova u SE! Milivojević: Priština ništa nije uradila u vezi sa osnivanjem ZSO!

Kako se bliži 16. maj kada bi Komitet ministara u Strazburu trebalo da donese konačnu odluku da li će lažna država Kosovo ući u Savet Evrope, tako su sve glasnije najave da bi ovaj korak Prištine mogao da se odloži i uslovi formiranjem Zajednice srpskih opština. Takvu tezu zastupa i diplomata Zoran Milivojević, koji ocenjuje da bi to mogla da bude izlazna strategija Zapada kako bi se izbegle podele i rizik od kompromitovanja i neuspeha.

06.05.2024

09:40

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija