• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.12.2023

13:28

Pijan se zakucao u automobil u Rumi: Izmerili mu više od dva promila alkohola, povređena jedna osoba

printscreen/shutterstock

Vesti

Pijan se zakucao u automobil u Rumi: Izmerili mu više od dva promila alkohola, povređena jedna osoba

Podeli vest

Policija u Rumi podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetjednogodišnjeg vozača, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

On se tereti da je upravljajući automobilom „polo“ sa 2,25 promila alkohola u organizmu, prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario u „ford“ u kojem je suvozač zadobio lake telesne povrede.

Takođe, saobraćajna policija, prilikom kontrole saobraćaja, otkrila je dvojicu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja i jednog koji je upravljao automobilom pod uticajem opojnih droga i alkohola.

U Sremskoj Mitrovici je zaustavljen sedamdesetdvogodišnjak koji je vozio „reno“ sa 2,32 promila alkohola u organizmu, a na području Stare Pazove tridesetpetogodišnji vozač „tiguana“ pod dejstvom kokaina i alkohola.

Nakon zadržavanja, obojica vozača su privedena nadležnim prekršajnim sudijama.

Policija u Sremskoj Mitrovici otkrila je četrdesettrogodišnjaka koji je na putnom pravcu Martinci - Laćarak upravljao „mercedesom“ brzinom od 164,3 kilometara na čas, za 104,3 kilometra više od dozvoljene. Isti vozač je ponovo zaustavljen u Laćarku jer je vozio brzinom od 94,4 kilometra, za 44,4 kilometra većom od dozvoljene.

Prekršajni sudija ga je kaznio novčanom kaznom od 142.000 dinara, 18 kaznenih poena i zabranom upravljanja automobilom u trajanju od devet meseci i 30 dana.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Pao" diler iz Beograda: Ispod haube automobila krio kokain
Hronika

"Pao" diler iz Beograda: Ispod haube automobila krio kokain

D.R. (37) iz Beograda uhapšen je juče kada je policija u Bogutovcu kod Kraljeva, ispod haube putničkog vozila „folksvagen“ kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla paket sa više od 100 grama praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, namenjen daljoj prodaji.

08.12.2023

10:17

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija