• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/MMS

11.12.2023

14:04

"Zašto si ubio Vanju?"! Zatvorenici postrojavali jednog od otmičara devojčice, on im odgovorio: "Trebao mi je novac za svadbu"

PrintScreen/Društvene mreže

Vesti

"Zašto si ubio Vanju?"! Zatvorenici postrojavali jednog od otmičara devojčice, on im odgovorio: "Trebao mi je novac za svadbu"

Podeli vest

Mediji u Severnoj Makedoniji preneli su vest da su osumnjičeni za organizovanje i pomaganje ubistva Vanje Gorčevske (Đorčevske) zatvoreni u posebne ćelije, a kada su ih ostali pritvorenici videli, vređali su ih i lupali im na rešetke.

Trojica od četvorice osumnjičenih za otmicu i ubistvo Vanje Gorčevske koji se nalaze u Šutki priznali su svoju krivicu i svoju ulogu u ovom gnusnom zločinu.

MMS je iz sopstvenih izvora saznao da su im, dok su bili smešteni u ćelije, stalno vikali: "Kako si mogao da ubiješ dete", "Zašto?", "Zašto si ubio dete?"

Velibor Manev, rodom iz Velesa, kratko je odgovorio:

- Trebao mi je novac za svadbu - rekao je Manev, prenosi MMS.

I taj odgovor je još više revoltirao sve - i pritvorene, i zatvorenike i zaposlene.

Manev je, nakon što se saznalo da je jedan od krivaca za Vanjinu smrt, rekao da je otac dve ćerke. Jedna je udata i ima unuče, dok druga ćerka nije.

Foto: shutterstock/Informer

 

Izvori MMS-a kažu i da su slična pitanja upućena Vanjinom ocu Aleksandru Gorčevskom. Kako si mogao?!", pitali su Aleksandra, ali je on, prema MMS-u, po dolasku u Šutku samo ćutao.

Pre nekoliko dana, međutim, obučeni u specijalnu odeću i gotovo na ćelavo ošišani, otac Vanje Gorčevske, Aleksandar, i trojica osumnjičenih su pod jakim policijskim obezbeđenjem izvedeni pred sudiju,a potom je javnost videla njihov novi izgled.

Kasnije je priveden i vozač koji je vozio glavnoosumnjičenog Ljupča Palevskog Palča, za kojeg se veruje da je ubio Vanju Gorčevsku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Imali su spiskove za likvidacije"! Poznata makedonska profesorka šokirala: "Grupa koja je ubila Vanju htela da otima ljude i iznuđuje keš"
Reč stručnjaka

"Imali su spiskove za likvidacije"! Poznata makedonska profesorka šokirala: "Grupa koja je ubila Vanju htela da otima ljude i iznuđuje keš"

Istragu o grupi Ljupča Palevskog Palča, koji je glavni osumnjičeni za otmicu i ubistvo Vanje Gorčevske (Đorčevske) treba proširiti, jer su njihove akcije ravne terorizmu i imaju zločinačku prošlost sa kojom je trebalo mnogo ranije da se obračunaju, kaže profesorka univerziteta sa Fakulteta bezbednosti Frosina Taševska Remenski, pišu mediji u Makedoniji.

07.12.2023

13:31

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija