• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ATV

12.12.2023

13:00

Prve fotografije hapšenja kuma Jovana Vukotića! "Pao" u luksuznom apartmanu na Jahorini sa ovom lepoticom

atvbl.rs

Vesti

Prve fotografije hapšenja kuma Jovana Vukotića! "Pao" u luksuznom apartmanu na Jahorini sa ovom lepoticom

Podeli vest

Mladen Samardžija (33), jedan od najtraženijih bjegunaca Evropske unije, uhapšen je u okviru akcije "Tokio”, saopštio je MUP Srpske.

Кako navode akcija "Tokio" se sprovodi pod nadzorom Tužilaštva BiH na području Istočnog Sarajeva s ciljem hapšenja člana organizovane kriminalne grupe koji se u prethodnom periodu bavio preprodajom opojne droge kokain.

Radi se o M.S., državljaninu Republike Slovenije i BiH, za kojim je raspisana Interpolova potjernica Slovenije za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

"U okviru istrage Uprave za organizovani i teški kriminalitet, koja je trajala duži vremenski period, pod nadzorom Tužilaštva BiH, utvrđeno je da je lice M.S. nastavilo da nakon bjekstva u BiH (čiji je državljanin) rukovodi organizovanom kriminalnom grupom koja se bavi međunarodnom trgovinom  opojnim drogama na području Evropske unije, BiH, Republike Srbije i Republike Crne Gore, te je samom istragom dokumentovan prevoz i prodaja preko 40 kilograma opojne droge kokain i pola kilograma opojne droge heroin" saopštio je MUP Srpske.

Foto: atvbl.rs

 

Dodaju da su akciju "Tokio" relizovali Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske, PU Istočno Sarajevo i Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ) uz podrušku Evropola, piše ATV.

"Do sada je oduzet jedan kilogram opojne droge kokain, 8.000 КM, 122.580 evra, četiri pištolja, laptop, više mobilnih telefona, manja količina marihuane, 20 komada metaka kalibra 9x19 mm i više vozila. Uhapšeni će nakon kriminalističke obrade biti predat postupajućem tužiocu Tužilaštva BiH, a protiv njega biće podnesen izvještaj o učinjenim krivičnim djelima organizovani kriminal u vezi sa neovlašteni promet opojnim drogama, pranje novca i ometanje rada pravosuđa" navode u MUP-u Srpske.

Foto: atvbl.rs

 

Inače Tijana Tegeltija bivša supruga nekadašnjeg predsednika Viskog sudskog u tužilačkog saveta BIH uhapšena je na Jahorini zajedno sa Mladenom Samardžijom (33) jednim od najtraženijih begunaca Evropske unije i kumom pokojnog šefa "škaljarskog klana" Jovana Vukotića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija