• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

18.12.2023

09:53

Evo gde se sada nalazi devojka (32) koja je pala na Divčibarama! Šetala po planini pa se survala u ambis

MUP

Vesti

Evo gde se sada nalazi devojka (32) koja je pala na Divčibarama! Šetala po planini pa se survala u ambis

Podeli vest

Devojka (32) koja je juče pala sa litice na Divčibarama nalazi se u Opštoj bolnici u Valjevu i njeno stanje prate lekari, saznaje Informer.

- Njeno stanje se prati iz sata u sat. Ima slomljenu ruku i povredu glave - kaže izvor Informera.

Podsetimo Vatrogasno-spasilačka služba Policijske uprave Valjevo i Služba Hitne pomoći Doma zdravlja Valjevo zajedničkom akcijom su juče u popodnevnim i večernjim satima spasili žensku osobu koja je pala sa litice na Divčibarama.

Oni su je prevezli oko 20 časova u Urgentni centar valjevske bolnice, gde su lekari konstatovali da ima slomljenu ruku i povredu glave. Devojka iz Požarevca, koja ima 32 godine, je ostala je na daljoj dijagnostici u Opštoj bolnici Valjevo.

Iz Doma zdravlja je saopšteno da je poziv Hitnoj pomoći uputio je oko 17 časova prijatelj devojke koja se skotrljala stotinak metara sa litice na Ljutom kršu, koji se spustio do nje i proverio u kakvom je stanju.

 

Pozvani su vatrogasci jer je u pitanju vrlo nepristupačan teren sa kojeg je za izvlačenje povređenog neophodna obučena ekipa i oprema. Osam pripadnika Vatrogasno-spasilačke službe je oko dva sata po mraku, uz pomoć užadi i tzv. korita izvlačilo ženu, dok je sanitet sa ekipom Hitne pomoći prišao mestu nezgode najbliže što je mogao.

Nakon iznošenja pacijent je medicinski obrađen, a zatim prevezen u Urgentni centar Opšte bolnice Valjevo na dalju dijagnostiku.

Ovo nije prvi put da vatrogasci-spasioci i Hitna pomoć sinhronizovanom  akcijom uspešno spasavaju ljude iz teško pristupačnih predela, saopšteno je iz valjevskog Doma zdravlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija