• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Jović

19.12.2023

13:07

Užas u Zaječaru! Deca ubila psa, stavili mu petarde u usta i razneli glavu!

Udruženje Beta fejsbuk

Vesti

Užas u Zaječaru! Deca ubila psa, stavili mu petarde u usta i razneli glavu!

Podeli vest

Pre dva dana preko društvenih mreža kao bomba odjeklnula je vest, da je terijerka koju su Zaječarci nazvali Mila , nastradala od petardi koju su joj stavili usta.

,, Znam da je to bio pas , kojeg su svi voleli u Zaječaru. To je bio svačiji pas, uvek je bila na ulici stalno okružena decom, koju je obožavala i koju su oni voleli. Šta se dogodilo zaista ne znam, ali svi smo jako potreseni vešću da je psu koji je bio toliko pitom i dobar, koji je stalno trčkarao ulicama Zaječara, neko stavio petarde usta i razneo glavu. To je strašno.

- Navodno kažu da su to učinila deca, koja su se po priči stanara u Ulici Zmajevoj u kojoj je nađeno telo psa tokom večeri zabavljala i bacala petarde. Da li je to istina, da su ubili na ovakav način psa, ne znam ali u svakom slučaju je ovo više neg zločin , kaže uznemirena žiteljka Zaječara.

Inače , kako su na svojoj fejsbuk stranici objavili iz Udruženja Beta iz Zaječara u Zmajevoj ulici pronađen je pas kome su vilica i glava razneti najverovatnije petardama.

Pripadnici policije izašli su odmah na lice mesta i prema tvrdnjama stanara iz okolnih zgrada te večeri 17. decembra deca su bacala petarde.

-  To i trebalo zabraniti. Pirotehnika nikome ne može da donese dobro, deci pogotovo. Ako su to uradili psu, koji je bio toliko veseo i pitom i u neku ruku zaštitni znak Zaječara, jer Milu nema ko nije voleo, pomazio, poigrao se sa njom, onda su to deca monstrumi, nemam drugu reč - konstatuje  žiteljka Zaječara koju smo upitali za slučaj koji je potresao javnost ne samo u ovom gradu već i šire.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija