• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

20.12.2023

08:01

Izmasakrirao trudnicu na kućnom pragu! Žrtva radila u supremakretu, ubica bio opsednut njom

printscreen/pupia.tv

Vesti

Izmasakrirao trudnicu na kućnom pragu! Žrtva radila u supremakretu, ubica bio opsednut njom

Podeli vest

B. F. (41) sa Kosova uhapšen je sinoć u blizini Treviza u Italiji pod sumnjom da je ubio trudnicu Vanesu Balan (27).

Užasan zločin se odigrao bukvalno na kućnom pragu nesrećne Vanese koju je surovi ubica udario nekoliko puta u lice, a onda je izmasakrirao ubadajući je nožem u grudi. 

Vanesino telo pronašao je njen dečko nakon dolaska sa posla. Bio je u stanju šoka, ali je uspeo da pruži korisne informacije istražiteljima. Njihovo četvorogodišnje dete bilo je u vrtiću u vreme zločina. 

Nakon zločina ubica je pobegao ali je ubrzo pronađen i uhapšen u blizini kuće u kojoj živi u okolini Treviza.

Uviđaj istragu ubistva trudne Vanese vode zamenik tužioca Treviza Mikele Permunijan i medicinski islednik Antonelo Cirneli, a utvrđeno je da je nesrećna žena pokušala da se odbrani jer su na rukama uočene brojne rane, dok se borila sa ubicom. Istražitelji sada pokušavaju da otkriju motiv užasnog zločina.

Inače kako prenose italijanski mediji Vanesin dečko je izjavio da je ona prijavila ubicu pre dva meseca jer je uhodio, ali istraga u tom slučaju je pokrenuta ali se ništa nje drugo uradilo. 

Osumnjičeni je bio mušterija supermarketa Eurospin, u kojem je Vanesa Balan do odlaska na trudničko bolovanje radila. 

On je, prema pisanju medija, često pratio Vanesu, dolazio na njeno radno mesto i maltretirao je, tako da je policija odmah počela potragu za njim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija