• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

24.12.2023

13:29

Muž ubio komšiju švalera? Otkrivamo motiv ubistva u Zrenjaninu!

Miloš Rafailović

Vesti

Muž ubio komšiju švalera? Otkrivamo motiv ubistva u Zrenjaninu!

Podeli vest

Muškarac M.S. (48) uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio komšiju B.G. (54) u Perlezu, motiv ove jezive tragedije mogao bi da bude ljubomora, saznaje Informer.

Kako je Informer ranije objavio napad se dogodio juče oko 18 sati u Perlezu, potom je M.S. povređenog čoveka prevezao u Titel gde ga je ostavio ispred Doma Zdravlja. B.G. je preminuo na putu do bolnice u Novom Sadu. 

Komšije ubijenog B.G. kažu da su u potpunom šoku, ali i da nisu iznenađeni jer navodno ovo nije prvi put da je M.S. nasilan. 

- Po selu se priča da je navodno B.G. bio sa ženom M.S. i da ga je ovaj zatekao u svojoj kući. B.G. je pokušao da pobegne međutim M.S. ga je ubo nožem u nogu i  izgleda da ga je pogodio u glavnu arteriju. Nakon što ga je ubo, verovatno ga je sa svojim sinovima ubacio u kola i prevezli su ga u Titel ali nažalost bilo je kasno - rekao je jedan od meštana Perleza. 

Foto: Informer

 

Kako je objasnio nastradali B.G. je iza sebe ostavio majku ali i svoju porodicu. 

- B.G. ima suprugu i dvoje odrasle dece. Sa druge strane M.S. sa ženom ima petoro dece tri sina i dve ćerke. Ne znam koliko je sve ovo istina ali M.S. je navodno i ranije napao jednog muškarca isto zbog žene. To se dogodilo pre oko pet godina. Tog čoveka je izbo vilom, ali taj nije hteo da ga prijavi jer je bio oženjen . Sramota za obijicu - kaže naš sagovornik. 

Njegova i komšinica ubijenog B.G. čula je drugu priču. 

- Taj M.S. je poznat kao prek čovek. On i B.G. su se družili, posećivali, bili su prijatelji. Kažu da je juče M.S. zvao B.G. da ode kod njega kući. Ne znam oko čega su se posvađali ali u svakom slučaju ovaj ga je nožem udario u nogu i teško ga povredio - priča komšinica ubijenog B.G. 

Foto: Shuterstock

 

Prema njenim rečima svi su u šoku a najteže je čini se majci ubijenog čoveka. 

- Oni su van sebe. Otac mu je ranije preminuo ali majka mu je živa, ima ženu i sina (26) i ćerku dve godine mlađu. Zdrav i prav čovek da ovako nastrada - rekla je žena koja nije želela da joj otkrivamo ime. 

Postoji mogućnost da je motiv ubistva to što je navodno ubijeni bio u vezi sa ženom M.S. ali tačan motiv napada utvrdiće istraga koja je u toku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija