• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.12.2023

15:39

Student koji je upao sa lažnim pištoljem na fakultet saslušan u tužilaštvu

https://drugi.os.sud.rs/

Vesti

Student koji je upao sa lažnim pištoljem na fakultet saslušan u tužilaštvu

Podeli vest

Student Filozozofskog fakultet U.D. saslušan je u Prvom osnovnom javnom tuzilastvu u Beogradu zbog sumnje da je na Fakultetu lažnim pištoljem pretio profesoroima i studetima.

Naime, on je danas saslušan,a potom je tužilac predložio sudu da mu se odredi pritvor. 

"Osumnjičeni U.D. je u prisustvu branioca po službenoj dužnosti izneo odbranu negirajući izvršenje krivičnog dela, navodeći svoje viđenje događaja" saopštili su iz Tužilaštva. 

Nako date odbrane tužilaštvo je predložilo sudu da se prema  osumnjičenom odredi pritvor zbog sumnje da će boravkom na slobodi uticati na svedoke koji tek treba da bude ispitan u postupku, i zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao da izvrči krivična dela protiv života i tela kojim preti.

"U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke oštećene, naložiti psihijatrisko veštačenje osumnjičenog i prikupiti ostale neophodne dokaze, nakon čega će biti doneta konacčna odluka, o čemu će takođe javnost biti obaveštena" navedeno je u saopštenju. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija