• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

26.12.2023

11:00

Lekari joj se bore za život: Devojka (20) bila u autobusu koji je sleteo sa auto-puta

Miloš Rafailović/Vladimir Sporcic

Vesti

Lekari joj se bore za život: Devojka (20) bila u autobusu koji je sleteo sa auto-puta

Podeli vest

Devojka A.S (20) koja je teško povređena u subotu u sletanju autobusa na auto-putu Beograd Niš kod Katuna i dalje je u jako teškom opštem stanju i lekari se bore za njen život.

Ona je zadobila teške povrede grudnog koša, obe potkolenice, oba stopala, leve butne kosti i povrede glave.

- Pacijentkinja je u jako teškom opštem stanju. Nalazi se u komi i priključena je na mašinu za disanje - kažu u UKC Niš.

S obzirom na to da je odmah posle udesa zbog težine povreda bila životno ugrožena, ona je iste noći operisana i posle višečasovnog operativnog zahvata u kome je učestvovao multidisciplinarni tim lekara i osoblja UKC, smeštena u intenzivnu negu Klinike za anesteziju.

Ostali povređeni putnici su bili stabilni.

- Pacijent S.K. (23) nakon dijagnostike je stabilan, opserviran u hirurškoj intervenciji UC UKC Niš. Pacijentkinja N.S. (29) nakon dijagnostike stabilna, opservirana u hirurškoj intervenciji. Pacijent D.T. (63) sa manjim posekotinama od stakla, upućen na dalje preglede oftalmologu.

Pacijent B.B (45) nakon dijagnostike stabilan, sa manjim posekotinama opserviran u hirurškoj intervenciji - rečeno je u UKC Niš posle udesa.

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila u subotu uveče na auto-putu Beograd - Niš.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija