• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

26.12.2023

11:18

Obrt u slučaju smrti poznatog biznismena i lepe supruge:  Tela nađena u planinskoj kući na Kosovu

Beta

Vesti

Obrt u slučaju smrti poznatog biznismena i lepe supruge: Tela nađena u planinskoj kući na Kosovu

Podeli vest

Kosovski biznismen Mić Tofaj i njegova supruga pronađeni su mrtvi u kući na planini Junik u opštini Dečani na Kosovu, a sumnja se da je uzrok smrti ipak struja, a ne plinska boca.

Slučaj je potvrdio portparol tamošnjeg tužilaštva u Peći Skadran Nikči.

- Pronašli smo dva tela u kući na planini Junik. Nadležne policijske jedinice će istražiti uzrok njihove smrti. Tela će biti poslata na obdukciju u sudsku medicinu -  rekao je Nikči.

- Tragična vest. Mić Tofaj, vlasnik fabrike vode Juniku je tragično izgubio život zajedno sa suprugom Fatlindom Maloku Tofaj, posle eksplodiranja plinske boce - navodi se u saopštenju te stranice.

Tofaj je bio vlasnik fabrike vode "Junik".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Pet osoba godišnje pogine od strujnog udara": Železnice Srbije apeluju na mlade da se ne penju na vagone
Hronika

"Pet osoba godišnje pogine od strujnog udara": Železnice Srbije apeluju na mlade da se ne penju na vagone

Infrastruktura železnice Srbije oglasila se apelom povodom nesreće koja se juče dogodila u železničkoj stanici Valjevo, a u kojoj je od posledica strujnog udara iz kontaktne mreže nastradao petnaestogodišnji dečak. Infrastruktura železnice Srbije ponovo apeluje i upozorava, posebno mlade, da se ne penju na vagone i ne približavaju kontaktnoj mreži iznad pruge, jer tako direktno ugrožavaju svoje živote.

23.12.2023

15:27

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija