• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. M.

26.12.2023

17:32

Horor u Leskovcu! Rotvajler napao dve devojčice i baku! Otkinuo ženi kožu s leđa i ruku dok je branila decu!

printscreen

Vesti

Horor u Leskovcu! Rotvajler napao dve devojčice i baku! Otkinuo ženi kožu s leđa i ruku dok je branila decu!

Podeli vest

Ucentru sela Velika Biljanica kod Leskovca danas je rotvajler napao dve devojčice i izujedao baku koja je pokušala da ih odbrani od podivljalog psa.

Trogodišnja i petogodišnja devojčica su zadobile su povrede nadlaktice i butine od ujeda pomahnitalog psa, dok je baka koja je pokušala da ih zaštiti sva izujedana i sa otvorenim ranama, prebačena u Opštu bolnicu Leskovac.

Ceo incident se desio nešto posle 14 časova u centru sela Velika Biljanica dok je baka šetala svoju trogodišnju unuku i petogodišnju devojčicu iz komšiluka.

- Odjednom je na njih nasrnuo rotvajler, i najpre ujeo moju ćerku za ruku, a potom i mlađu devojčicu, koja je imala pelene, pa su je one delimično i spasile. Komšinica, baka, koja ih je šetala i pokušala da ih zaštiti, najgore je prošla. Žena je sva izujedana, sa otvorenim ranama, svuda po telu. Da nisu prišle druge komšije da ih spasu, sigurno bi nekog od njih zaklao“, priča otac petogodišnje devojčice Miloš Pejić, a koji je ceo slučaj prijavio policiji.

Foto: Rina

 

Kako navodi, za pomahnitalog psa ne zna da li je vlasnički, i dodaje da su ga komšije jedva uspele da zatvore u jednom napuštenom dvorištu.

„Onda su došli iz ZOO higijene i odvezli ga kombijem“, dodaje on.

„Bila sam na poslu kada su mi javili šta se desilo. Najviše je stradala moja svekrva. Moje dete je zadobilo samo ujede po butinama i odmah smo je odveli do Dečjeg dispanzera da primi tetanus. Svekrvi je bukvalno otkinuta koža na ruci i na leđima kako je pokušala da odbrani našu decu. Nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru puštena je na kućno lečenje“, priča Slađana Marković majka napadnute trogodišnje devojčice.

Direktor leskovačkog „Komunalca“ Vladimir Sinadinović tvrdi da ovaj pas nije lutalica i da je boravio prethodnih dana u nekom domaćinstvu u tom selu.

„Pre nego što je pobegao. Zbrinut je u prihvatilištu u Željkovcu i tu će biti dok iz policije ne dobijemo drugačije uputstvo. Vlasnik će najverovatnije biti procesuiran“, zaključuje Sinadinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija