• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

27.12.2023

15:45

Strava i užas kod Beograda: Deda pokušao da obljubi unuku (14)

Printscreen 192.rs Instagram

Vesti

Strava i užas kod Beograda: Deda pokušao da obljubi unuku (14)

Podeli vest

Policija je juče uhapsila M.R. (70) pod sumnjom da je pokušao da obljubi unuku (14) u kući nadomak Beograda.

Starac je po nalogu tužilaštva zadržan do 48 sati.

Kako mediji saznaju, njemu se na teret stavljaju nedozvoljene polne radnje.

- Otac je rekao da mu se ćerka poverila da čim je ostala sama sa dedom on je skinuo pantalone i zatražio da i ona to učini. Devojčica se uplašila, pobegla iz kuće i pozvala roditelje. Inače, osumnjičeni je došao kod njih u posetu. O slučaju je obavešten i Centar za socijalni rad - kaže naš sagovornik.

On će sutra biti saslušan u tužilaštvu.

Uskoro opširnije...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 4 meseca

Najpravednija kazna za tog kretena je da bude uštrojen, na živo, baš kako se radi sa svinjama i bikovima a onda ga strpati u zatvor na bar 10 godina, da služi ostalim zatvorenicima za "zabavu" i ispunjenje želja ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija