• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.12.2023

09:42

Optužena žena monstrum! Drogirala muža, izbola ga nožem, a onda ga raskomadala motornom testerom i delove tela stavila da se kuvaju

Informer

Vesti

Optužena žena monstrum! Drogirala muža, izbola ga nožem, a onda ga raskomadala motornom testerom i delove tela stavila da se kuvaju

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv Tereze P. (47) zbog teškog ubistva supruga Srđana (42) u maju prošle godine kada ga je izmasakrirala nožem, a onda njegovo telo isekla motornom testerom pred svojom maloletnom ćerkom i potom pojedine delove tela kuvala u šerpi,

Kako je saopšteno iz tužilaštva optužnica je 3. oktobra predata u Viši sud u Zrenjaninu na potvrđivanje.

 Za krivično delo teško ubistvo koje se Terezi stavlja na teret zaprećena je i kazna doživotnog zatvora.

Ona je kobnog 11. maja 2022. godine mužu Srđanu u vodu stavila lekove za smirenje kako bi ga omamila, pa ga potom nožem ubila u kući u kojoj su bila i njena deca. 

Tereza je Srđana ubola u spavaćoj sobi, ali je on uspeo da ustane i ode do dnevnog boravka, gda ga je videla Terezina ćerka. U tom trentuku Tereza se pojavila sa motornom testerom i ćerku isterala iz kuće, dok je Srđan zapomagao i tražio da pozove Hitnu pomoć. 

Devojčica je videla šta majka radi i pozvala je starijeg brata, a onda su pokušali da uđu u kuću ali su vrata bila zaključana. Tada su pozvali poliicju, ali nažalost do dolaska patrole Tereza je već raskomadala supruga i pojedine delove tela i unutrašnje organe stavila u šerpu i počela da ih kuva. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija