• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

30.12.2023

15:42

Drama na Zvezdari: Pretukao ženu pa pobegao sa bebom kroz prozor!?

Informer

Vesti

Drama na Zvezdari: Pretukao ženu pa pobegao sa bebom kroz prozor!?

Podeli vest

Muškarac (28), brzom i efikasnom akcijom policije, uhapšen je sinoć na Zvezdari zbog sumnje da je, pošto je pretukao nevenčanu suprugu pobegao sa sedmomesečnom bebom kroz prozor.

Kako Informer nezvanično saznaje, nasilje u porodici dogodilo se jutros, oko tri sata nakon ponoći, u blizini Gradske bolnice na Zvezdari. 

Prema rečima komšija sve je počelo nasiljem u prodici. 

- Njih dvoje ne žive zajdno, ali im je navodno dete zajedničko. On je najpre lupao i galamio na prozoru. Komšinica mu je otvorila, nakon toga se čula svađa - priča komšija i dodaje:

- Navodno je tokom svađe i fizički nasrnuo na nju, a tome u prilog idu i modricei ogrebotine koje joj je naparvio. Nakon fizičkog nasilja je uzeo bebu, koja ima svega sedam meseci, i sa njom skočio kroz prozor i pobegao. Beba je plakala, a on je kao pomahnitao skočio sa visine od oko metar i po i dao se u beg - objašanjava naš sagovornik. 

 

Foto: Printscreen 192.rs Instagram

 

Kako nam je istakao pretučena žena je zvala policiju koja je srećom brzo stigla i odmah su krenuli u potragu za muškarcem sa bebom. 

- Srećom policija je uspela ubrzo da ga pronađe. Vratili su bebu koja je bila skoro gola i bosa i nije prestajala da plače. Ovom prilikom bih zaista želeo da pohvalim naše policajce, iz tog razloga sam vam se i javio -  rekao je naš sagovornik koji nije želo da mu pominjemo ime. 

Prema takođe nezvaničnim informacijama kod uhapšenog nasilnika pronađena je manja količina kokaina.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija