• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. O.

03.01.2024

21:36

Uhapšen muškarac koji je vatrometom izazvao veliki požar! U Kikindi pirotehnikom zapalio reciklažni otpad!

V.N.

Vesti

Uhapšen muškarac koji je vatrometom izazvao veliki požar! U Kikindi pirotehnikom zapalio reciklažni otpad!

Podeli vest

Kikindska policija uhapsila je E.Č. (40) iz Kikinde, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti.

On se sumnjiči da je 1. januara, odmah posle ponoći, izazvao požar tako što je aktivirao vatromet ispred svoje kuće u neposrednoj blizini kompleksa preduzeća, bivšeg ,"Hemika", gde je na otvorenom prostoru skladišteno oko 250 tona reciklažnog otpada.

-Sumnja se da je požar izbio usled padanja užarenih ostataka pirotehnike na lako zapaljivi otpad. U ovom požaru nije bilo povređenih osoba, a pričinjena je značajna materijalna šteta. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi- saopšteno je iz Policijske uprave Kikinda.

Foto: V.N.

 

Podsetimo, ogroman požar izbio je pola sata posle ponoći na otvorenom prostoru bivšeg "Hemika". Vatrena stihija i veliki dim uznemirili su stanovnike ulica Radničke i Braće subotički koji žive u neposrednoj blizini fabrike.

Po prijavi košije, na lice mesta odmah su stigli vatrogasci, pripadnici Vatrogasno-spasilačkog bataljona i industrijske vatrogasne jedinice NIS-a, kao i policija.  Buktinja je brzo zahvatila drvene palate, plastičnu ambalažu i drugi industrijski otpad koji se nalazio u krugu preduzeća. 

Iako je veliki plamen lokalizovan, vatra je tinjala do večernjih sati 1. januara. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija