• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

04.01.2024

16:26

Na pravdi Boga Mirjana je nožem izbola Marka! Meštani u šoku: Što nije spakovala stvari i otišla nego je njega ubila?

Shutterstock/Z. N.

Vesti

Na pravdi Boga Mirjana je nožem izbola Marka! Meštani u šoku: Što nije spakovala stvari i otišla nego je njega ubila?

Podeli vest

"Ja joj kažem dosta ti je troje, kaže ona: "Petoro ću mu roditi" i sad ga na kraju ubi", priča meštanka sela Branešci u kojem se danas dogodilo ubistvo kada je Mirjana L. kako se sumnja, ubila svog supruga Ratka Lazovića.

Kako navodi meštanka, Mirjana je živela u kući svog supruga.

- Tu žive i njegovi roditelji koji su nastavnici u penziji. Imaju zemlje, bave se zemljoradnjom, a imaju i 5 ili 6 krava - kaže meštanka.

Ona navodi da su imali petoro dece koja idu u školu.

- Živeli su skladno, mada je ona bila na svoju ruku. On je radio na kraju sela, održavao je jednu mesaru dok je ona radila u Zlatiboru. Vozila je njegov auto, bilo ju je briga za sve - kaže meštanka.

Meštani su nakon ubistva u potpunom šoku.

- Ako već nisu mogli da se ne svađaju, što nije spakovala stvari i otišla nego ga ubila? S kim će sada deca da budu, šta će biti sa njima.. Bio je vredan i dobar - kaže meštanka.

Ubodna rana na leđima

Podsetimo, Ratko Lazović je pronađen danas oko 12 časoiva u porodičnoj kući u selu Branešci kod skretanja za selo Jevremović nedaleko od Užica.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, imao je ubodnu ranu na leđima koja je najverovatnije naneta nožem.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu uhapšena je njegova supruga Mirjana, inače majka petoro dece.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija