• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

04.01.2024

22:24

Ovo su bivša i sadašnja supruga Duška Šarića! Jedna ga ostavila posle dve i po godine robije! (FOTO)

ATA Images/Printscreen

Vesti

Ovo su bivša i sadašnja supruga Duška Šarića! Jedna ga ostavila posle dve i po godine robije! (FOTO)

Podeli vest

Duško Šarić (45), brat Darka Šarića (53), koji se koji se jutros u pratnji advokata srpskoj policiji, bio je oženjen Šapčankom, menekenkom Svetlanom Cecom Dimitrić, koja je pre deset godina proglašena najboljim modelom u Evropi.

Sa bivšom manekenkom se 2005. godine oženio, a od njega se razvela 2010. godine, dok je bio u pritvoru.

Duško i Svetlana imaju dvoje dece, a kako informer.rs ekskluzivno saznaje, decu im je krstio Bojan Stanojković (52), koji je takođe optužen da je bio član grupe Darka Šarića.

Posle razvoda od Šarića, sa njima se iz vile na Dedinju preselila u Surčin. Inače, Ceca se pored modelinga pojavljivala i u spotovima kod Zdravka Čolića, Goge Sekulić i mnogih drugih...

Ceca je kasnije uplovila u vezu sa "kraljem obrva" Brankom Babićem i oni su planirali svadbenu ceremoniju, ali od svega toga nije bilo ništa. Kako se navodi, Babić je činio sve kako bi njihova veza opstala, međutim, Ceca je donela odluku da svako nastavi svojim putem.

Foto: Foto: Društvene mreže

Svetlana Ceca Dimitrić, bivša Šarićeva supruga

Duško Šarić se nakon izlaska iz pritvora, oženio po drugi put polovinom septembra 2015. godine sa mladom beogradskom manekenkom Ninom Paskaš. Venčanje je održano na ostrvu Sveti Nikola u Budvi, koje je popularno i po nazivu Havaji. 

Duškova "nova" draga pokazala je sve čari svoje lepote kada je glumila u spotovima Sergeja Ćetkovića za pesmu "Pola moga sveta" i grupe MVP za pesmu "Celu noć i celi dan".

Sa njom, Duško Šarić dvoje maloletne dece. 

Foto: Foto: Društvene mreže

Svetlana Ceca Dimitrić, bivša Šarićeva supruga

Prema navodina optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, Duško Šarić se tereti da je bio pripadnik kriminalne grupe koju je njegov brat iz pritvora organizovao 2020. i koja je za cilj imala diskreditaciju i planiranje ubistva svedoka saradnika u drugom postupku, Nebojše Joksovića Jokse (52).

Kako se navodi, njegova uloga je bila da novac namenjen za ostvarenje planova kriminalne grupe daje okrivljenom Aleksandru Boškoviću, koji ga je potom predavao optuženim policajcima Milutinu Radovanoviću i Danilu Stojanoviću kao nagradu.

Foto: Foto: Društvene mreže

Nina Paskaš, druga supruga Duška Šarića

Inače, Duško Šarić do sada nije osuđivan i njegov advokat sa kojim je jutros i došao u policiju, Radoslav Baćović 22. decembra prošle godine predložio je sudu da mu ukine pritvor u zamenu za jemstvo od 800.000 evra.

- Kao jemstvo je ponudio vilu na Dedinu od prijatelja, jer mu je ranije sve oduzeto - rekao je ranije za informer.rs njegov advokat Radoslav Baćović.

Foto: Foto: Društvene mreže

Nina Paskaš, druga supruga Duška Šarića

Duško Šarić je bio hapšen u novembru 2010. u Crnoj Gori i tada mu se sudilo za pranje novca, ali je na kraju sudskog postupka pravosnažno oslobođen optužbi. U pritvoru je proveo tri i po godine, zbog čega je po donošenju oslobađajuće presude tužio Crnu Goru i od države dobio 103.000 evra.

Tokom suđenja zbog neosnovanog pritvaranja, Duško Šarić je pred sudom u Crnoj Gori, kako su tada prenosili mediji, govorio o boravku iza rešetaka.

- Iako tražim odštetu, verujte nema tog novca koji može da mi nadoknadi te godine koje sam nevin proveo u zatvoru. Smestili su me u samicu veličine oko 10 kvadrata, koja je bila pod video-nadzorom i pod jakim svetlima, i to 24 sata. U ćeliji su bila dva kreveta, sto pored kojeg je bila ve-ce šolja. Samica se nalazila u podrumu, prozori su bili vezani lancima - rekao je Šarić u Osnovnom sudu u Pljevljima i opisao da je vazduh ulazio samo kroz rupu na vratima.

Naveo je da mu je zbog boravka u samici vid oslabio, da se ugojio 20 kilograma i da ga je supruga Svetlana s kojom ima dvoje dece ostavila posle dve i po godine u ćeliji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija