• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.01.2024

09:34

Crni bilans na putevima u Srbiji: Tri osobe poginule više njih povređeno za 24 sata

Informer/Beta

Vesti

Crni bilans na putevima u Srbiji: Tri osobe poginule više njih povređeno za 24 sata

Podeli vest

U toku dana i noći 8. januara u Srbiji dogodio se niz saobraćajnih nesreća, od 15 koliko ih je bilo tri su bile sa smrtnim ishodom, odnosno tri vozača su poginula na mestu nesreće.

Crni niz saobražćajnih nezgoda počeo je u ponedeljak u ranim jutarnjim satima u Čačku, kada su se sudarila dva automobila.

- U ovom udesu nije bilo teže povređenih osoba a učestvovala su dva putnička vozila. Nažalost oko 7 sati ujutru u Beogradu nastradao je vozač automobila koji je udario u stub nadvožnjaka. Još nije utvrđeno da li je vozaču (45) pozlilo tokom vožnje, te da je zbog toga preminuo ili je nastradao od zadobijenih povreda-  objašnjava izvor Informera i dodaje: 

Foto: Informer/Beta

 

- U slično vreme na autoputu kod isključenja Šabac-Ruma juče ujutru je došlo do saobraćajne saobraćajne nezgode, kada je kamion proklizao na putu.  Na mostu kod Beške u pravcu prema Novom Sadu, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovali automobil i kamion. Kabina kamiona je bila zgužvana do te mere da su kamiondžiju izvlačili vatrogasci- pojasnio je naš sagovornik. 

Prema njegovim rečima nažalost tu se crni niz nije zasutavio. Oko 8 sati kod Kisača automobil marke "jugo" sleteo je sa puta u njivu.

- Tom prilikom nastradala je žena Sanja K. (40) majka troje maloletne dece. Nažalost pola sata pre ove tragedije u saobraćajnoj nezgodi na putu Negotin - Zaječar poginuo je jedan vozač dok je drugi teško povređen - istakao je sagovornik Informera. 

Kako je naveo pored tri osobe koje su nastradale u više od 15 saobraćajnih nesreća oko 10 osoba je povređeno. 

Foto: društvene mreže/Informer

 

Načelnik Uprave saobraćajne policije pukovnik Slaviša Lakićević juče je apelovao na sve vozače da zbog najavljenih snežnih padavina svi vozači adekvatno pripreme svoja vozila za put i da koriste zimsku opremu.

- Zbog najavljenih većih snežnih padavina i značajno nižih temperatura koje su najavljene za danas naredne dane, apelujemo na vozače da adekvatno pripreme svoja vozila za put i da obavezno koriste zimsku opremu - rekao je Lakićević za Informer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija