• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

09.01.2024

22:00

Majka troje dece žurila na posao, pa poginula! Nije bila vezana, izletela kroz šoferšajbnu!

facebook

Vesti

Majka troje dece žurila na posao, pa poginula! Nije bila vezana, izletela kroz šoferšajbnu!

Podeli vest

Sanja Pilipović Kresoja (40) iz Zmajeva kod Vrbasa, majka troje dece, poginula je u ponedeljak u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Kisač-Stepanovićevo kada je vozeći "zastavu koral in" sletela s puta, a vozilo se potom prevrnulo!

Jeziva nesreća, podsetimo, dogodila se drugog dana Božića, 8. januara, oko osam sati ujutru kada je nesrećna žena krenula na posao u Novi Sad.

- Sumnja se da je do nesreće došlo usled neprilagođene brzine i loših vremenskih uslova. Tokom cele noći je padao sneg i kolovoz je i pored čišćenja putara bio klizav i poledio je. Sanja je bila sama u vozilu i uputila se tog jutra na posao - kažu meštani Zmajeva i dodaju da im je veoma žao zbog nesreće koja je celo mesto zavila u crno.

Foto: facebook

Sanja Pilipović Kresoja će biti sahranjena danas

- Priča se da je kasnila na posao i da je zato vozila malo brže, žurila je da stigne što pre. Deonica na kojoj se dogodila saobraćajka je ravna kao pista, i obično svi vozači iz okolnih mesta voze malo brže jer misle da poznaju put - pričaju meštani.

Kako dalje objašnjavaju žitelji Zmajeva, nastradala žena, kako su čuli, u trenutku sletanja s puta nije bila vezana sigurnosnim pojasom.

- Sanja je u žurbi zaboravila da veže pojas. Kada su joj kola proklizala, pokušala je da uhvati pravac, ali nije uspela i sletela je s puta. Tokom prevrtanja vozila ona je izletetela kroz šoferšajbnu celim telom, tako da je nađena van vozila - navode oni i dodaju:

Foto: facebook

Bila je uzorna majka i supruga

- Delovi auta su bili svuda pored puta. Nije imala u šta da se zakuca, ali je sa strane nagib zemlje, pa je verovatno udarila u to i usled udara je izletela.

Nesrećna majka troje dece je na mestu preminula.

- Slučajni prolaznicu su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć, ali nažalost lekari su samo mogli da konstatuju smrt mlade žene. Telo je prevezeno na obdukciju koja će utvrditi koje povrede su dovele do smrti - navodi izvor.

Sanja je tog 8. januara bila treća osoba koja je nastradala u saobraćajnim nesrećama širom Srbije, dok je njih nekoliko povređeno u sedam saobraćajnih nesreća.

Podsetimo, jedan muškarac (45) je poginuo u Beogradu kada se zakucao u stub mosta na Novom Beogradu, a drugi mušakarac je nastradao u sudaru tri automobila na putu Zaječar - Negotin.

Sahrana poginule Sanje Pilipović Kresoje biće danas na lokalnom groblju.

- Jako smo se potresli zbog ovoga što se dogodilo. Dečica su u trenu ostala bez majke. Niko ovo nije mogao ni da zamisli, zaista nam je svima teško, ali najteže je njenoj porodici. Prerano nas je napustila, zavijeni smo u crno - zaključuju komšije.

Proslavila je praznike sa porodicom

Komšije Sanje Pilipović Kresoje kažu da su je videli samo dan pre nesreće, i to kako je sa porodicom slavila Božić.

- Ona je bila jedna divna žena, požrtvovana majka i supruga koja je i pored svih porodičnih obaveza radila u Novom Sadu u jednoj firmi. Videli smo je kako na Badnji dan kako uživa sa dečicom napolju, svi su bili veseli, a sada cela porodica ne može da poveruje da je više nema - kažu oni i dodaju:

- Jadan njen muž, ostao je sam sa dečicom... Juče su primali saučešća, a danas je sahranjuju. Mnogo ljudi je bilo da njenom suprugu pruži utehu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija