• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

10.01.2024

15:58

Ivana bi danas slavila rođendan, da je zver nije mučki ubila: "Da te bar mogu zagrliti"

printscreen

Vesti

Ivana bi danas slavila rođendan, da je zver nije mučki ubila: "Da te bar mogu zagrliti"

Podeli vest

Ivana Krivokapić (26) ubijena je 24. decembra 2022. godine u stanu koji je iznajmljivala na Zvezdari, a njen otac Slobodan posvetio je potresne reči i pesmu na današnji dan svojoj mezimici koja bi napunila 28 godina!

- Da te bar mogu zagrliti... - napisao je Ivanin otac uz fotografiju njih dvoje, na kojoj svoje zagrljeni. Slobodan je uz fotografiju uključio i da u pozadini ide i pesma pokojnog makedonskog pevača Tošeta Proeskog po nazivom "Igra bez granica".

Za Ivanino ubistvo je, da podsetimo, osumnjičen državljanin Crne Gore iz Gusinja, Jetmir Gočaj koji se nalazi u bekstvu već skoro godinu dana.

Foto: Printskrin/facebook

 

 

Kako se sumnja, Ivana je pozvala Jetmira u svoj stan kobne večeri kao svog prijatelja, sa kojim je išla na planinaranje, kog je poznavala i verovala mu. Međutim, iz još nepoznatih razloga, Jetmir je devojku ugušio i njeno beživotno telo zaključao u stanu.

- Sumnja se da je u pitanju zločin iz strasti i da je Ivana ubijena jer nije uzvratila ljubav mladiću koji je trenutno nedostupan istražnim organima. Tek kada on bude uhavaćen i ispitan motiv ubistva će biti mnogo jasniji - podseća izvor Kurira.

Inače, Jetmir je danima nakon zločina objavljivao gotografije na kojima je sa Ivanom i pisao kako mu nedostaje.

Ugušena

Podsetimo, Ivanino telo pronašla su njena braća u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu bledu i sa podlivima.

- Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život - podseća izvor.

Rezultati obdukcije pokazali su da je Jetmir Ivanu ugušio golim rukama, tako što joj je jednom rukom zapušio nos i usta i onemogućio joj da diše.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Svađe i rasulo u Feneru! Povod je Bata Mirković!
Fudbal

Svađe i rasulo u Feneru! Povod je Bata Mirković!

Turski mediji prenose da je predsednik istanbulskog velikana, Ali Koč (57) želeo u stručni štab da dovede i Zorana Mirkovića (52), ali da je trener Ismail Kartal (62) to odbio, što je dovelo do ozbiljnih nesuglasica.

10.05.2024

14:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija