• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.01.2024

12:44

Ovo je ubica Darka Geislera u Brazilu! Beži sa šeširom na glavi, prethodno likvidirao Srbina pred detetom

g1.globo.com/drustvene mreze

Vesti

Ovo je ubica Darka Geislera u Brazilu! Beži sa šeširom na glavi, prethodno likvidirao Srbina pred detetom

Podeli vest

Ubistvo Darka Geislera, za koje se sumnja da je bio pripadnik "škaljarskog" kriminalnog klana, i dalje je tema intenzivne istrage u Brazilu. Nakon njegovog tragičnog ubistva, danas se pojavio novi snimak na kom se vidi osumnjičeni pucač kako beži sa mesta zločina.

Brazilski mediji su potvrdili autentičnost snimka, a policija intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju osumnjičenog.

Identitet ubijenog: Od Dejana Kovača do Darka Geislera

Prvobitno se verovalo da je ubijeni slovenački državljanin Dejan Kovač koji nema dosije. Međutim, nakon detaljne istrage i provere dokumentacije, utvrđeno je da je ubijeni zapravo Darko Geisler, koji se nekada prezivao Nedeljković.

Takođe, otkriveno je da je reč o osobi sa crvene Interpolove poternice zbog ubistava "kavčanina" Andrije Mrdaka.

Foto: PRINTSCREEN/G1.GLOBO)

 

Supruga kao svedok

Supruga ubijenog Darka Geislera, koja je i očevidac likvidacije, saslušana je u policiji. Ona je izjavila da njen muž nema neprijatelje i da ne zna šta bi mogao da bude motiv zločina. Istakla je da su živeli skromno i da ih je zatekla tragedija, te da se sada mora posvetiti izdržavanju svog sina. Poručila je da bi volela da njihova tuga i privatnost budu poštovani.

Hapšenje Darka Malića i moguća povezanost sa zločinom

Samo dan nakon Geislerovog ubistva, uhapšen je Brazilac koji se predstavljao kao Hrvat Darko Malić zbog trgovine drogom. S obzirom na moguću povezanost sa Geislerom, ispituje se da li je na bilo koji način umešan u ovaj zločin, kao i zbog lažnih dokumenata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija