• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

14.01.2024

14:40

Rekao im je je da ne bacaju hranu na ulicu: Detalji napada na radnika JKP "Gradska čistoća" u Beogradu

Instagram

Vesti

Rekao im je je da ne bacaju hranu na ulicu: Detalji napada na radnika JKP "Gradska čistoća" u Beogradu

Podeli vest

Radnik JKP "Gradska čistoća" J.M. (28) napadnut je jutros iznad pijace "Zeleni venac" kada je rekao nasilnicima da ne bacaju hranu na ulicu!

Napad se dogodio oko 4 sata kada je jedan iz grupe mladića fizički narsnuo na  J.M..

Svega nekoliko sati nakon napada objavljen je snimak na kojem se vidi kako je jedan nasilnik fizički nasrće na radnika "Čistoće".

- Srećom radnik nije povređen i on je nakon toga obavestio pretpostavljene i otišao je kući. JKP "Gradska čistoća" stoji uz svoje zaposlene, te će protiv nasilnika biti podneta prijava u policiji - rekao je izvor Informera. 

On je dodao da ovo nažalost nije prvi put da radnici pomenutog preduzeća budu žžrtve napada. 

- Ti ljudi rade 24 sata, čiste naše smeće. Pošteno zarađuju svoje parče hleba i nedopustivo je da stradaju na bilo koji način - rekao je naš sagovornik. 

Snimak napada objavljen je na IG "Serbia live" na njemu se vidi kako je nasilnik nasrnuo na radnika, najpre rukama a potom ga je udario više puta metlom. 

U jednom trenutku se J.M. branio od nasilnika što je izazvalo buru pozitivnih komentara na navedenoj društvenoj mreži. 

"Kakve džukele, dugo me ništa ovako nije pogodilo!!! Mučeni radnik!, ovo je samo jedan od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija