• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

16.01.2024

16:28

Brzom intervencijom policajaca PS Savski venac nasilnik uhapšen: Detalji napada na vozača tramvaja

informer

Vesti

Brzom intervencijom policajaca PS Savski venac nasilnik uhapšen: Detalji napada na vozača tramvaja

Podeli vest

Nasilnik B.I. (45 ) ,uhapšen je zbog sumnje da je zadao više udaraca vozaču tramvaja, koji saobraća na lini broj 9. Napad se dogodio na stanici Franše Depere u smeru ka Slaviji , a brzom intervencijom policajaca nasilnik je zadržan u pritvoru.

Kako je Informer ranije izveštavao napad na vozača tramvaja dogodio se jutros oko 6 sati. 

- Tramvaj je bio u kvaru i stajao u stanici kod Franša, kada je B.I. počeo da se raspravlja sa vozačem.  Navodno mu je tražio da tramvaj krene jer je mislio da vozač namerno stoji u stanici. Vozač mu je objašnjavao ali to nije dopiralo do njega već je fizički nasrnuo - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem. 

- Nasilnik je zadao vozaču nekoliko udaraca u predelu glave i tela. Dalji napad sprečile su kolege vozača koje su odmah obavestile policiju i zadržali nasilnika do njihovog dolaska - rekao je naš sagovornik. 

Srećom vozač je zadobio lakše telesne povrede. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija