• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/192

18.01.2024

21:25

Crni bilans na putevima u Srbiji: Za 12 sati poginule 4 osobe, više povređenih

Miloš Rafailović/Vladimir Sporcic

Vesti

Crni bilans na putevima u Srbiji: Za 12 sati poginule 4 osobe, više povređenih

Podeli vest

Danas se u Srbiji dogodilo čak pet teških saobraćajnih nesreća u kojima su smrtno stradale tri osobe. Sve nesreće dogodile su se u periodu manjem od 12 sati.

Jutros je kod Bajše poginuo Saša P. iz Mokrina, kada je na njegovo vozilo marke Fiat naletela Škoda kojom je upravljao Mikloš L. (23) iz Bajše.

U Cerovcu kod Kragujevca je poginuo motociklista nakon sudara sa kamionom

U Odžacima je u teškoj nesreći povređen vozač motocikla star oko 20 godina, kao i devojka koja bila sa njima na motoru. Do nezgode je došlo kada im je vozač automobila oduzeo pravo prvenstva prolaza dok je radio polukružno okretanje.

U Vladimirovcu kod Alibunara oko 18 časova poginula je žena stara oko 65 godina kada je nju dok se kretala kao pešak naletelo vozilo marke Škoda.

Nešto posle 19 časova, na putu Sombor-Kljajićevo poginula je jedna osoba u direktnom sudaru kamiona i vozila Marke Opel.

U manjim nezgodama koje su se dogodile na izlazu iz Pančeva i na Plavom mostu u Beogradu, nije bilo teže povređenih lica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija