• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

19.01.2024

11:40

Jeziva saobraćajka u Velikom Gradištu! Mladići sleteli u Dunav, sumnja se da je jedan nastradao

Zoran Sinko

Vesti

Jeziva saobraćajka u Velikom Gradištu! Mladići sleteli u Dunav, sumnja se da je jedan nastradao

Podeli vest

Stravična saobraćajna nesreće dogodila se pre dva sata u Velikom Gradištu kada je automobil u kome su bila dva mladića sleteo sa puta i završio u Dunavu.

Nesreća se dogodila nešto posle 9 sati kada je iz za sada nepoznatog razloga automobil završio u vodi.

- Za sada se ne zna kako je došlo do nesreće, ali se zna da je jedan putnik izvučen iz hladnog Dunava, dok drugi putnik još uvek nije izvučen i sumnja se da je nastradao - kaže izvor Kurira i dodaje da su trenutno na tereni i dalje policija, vatrogasci i ekipa Hitne pomoći.

Takođe, tu je i dežurni tužilac iz Osnovnog javnog tužilaštva Veliko Gradište.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija