• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

22.01.2024

21:42

Ovo je muškarac (37) koji je danas ubijen u Smederevu: Poznanik ga izbo nožem

Informer/društvene mreže

Vesti

Ovo je muškarac (37) koji je danas ubijen u Smederevu: Poznanik ga izbo nožem

Podeli vest

Danas je u Smederevu došlo do ubistva u kom je život izgubio Igor I. (37) iz sela Lugavčina.

Ubica, Z. J. (41), poznat je takođe i pod nadimkom Zoran Žorž, a kako nam je rekla njegova komšinica, "ne zna se zbog čega je došlo do ovog zločina".

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su danas Z. J. (41) zbog  postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Foto: Informer/društvene mreže

 

 

On se sumnjiči da je noćas poznaniku, sa kojim je prethodno bio na proslavi slave, a zatim i u jednom ugostiteljskom objektu, u svojoj kući zadao više uboda nožem u predelu stomaka. 

Nakon toga je, kako se sumnja, telo muškarca izneo iz kuće i ostavio u dvorištu.

Brzom i efikasnom akcijom, policijski službenici su, posle prijave nestanka  tridesetšestogodišnjeg muškarca, pronašli njegovo beživotno telo u dvorištu kuće osumnjičenog u Smederevu.

Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Danas je takođe u dvorištu jedne porodične kuće u Ulici Starca Vujadina, u jutarnjim časovima pronađeno telo muške osobe u kasnim tridesetim godinama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija