• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.01.2024

09:25

"Trudimo se da sačuvamo jedan broj lokala": Čaušić za Informer otkrio detalje požara u Bloku 70

Informer Tv

Vesti

"Trudimo se da sačuvamo jedan broj lokala": Čaušić za Informer otkrio detalje požara u Bloku 70

Podeli vest

Kineski tržni centar u bloku 70 ponovo je u plamenu. Na terenu je trenutno 15 vozila i 51 vatrogasaca koji se bore sa vatrenom stihijom.

Luka Čaušić, načelnik sektora za vandredne situacije, uključio se ispred kineskog tržnog centar i otkrio više informacija javnosti.

- Pokušavamo da sačuvamo jedan broj lokala. Trudimo se da što pre ovaj požar lokalizujemo.  U užem gradskom jezgru se prvi put angažuju helikopteri. Uskoro ćemo ovaj požar staviti pod kontrolu. Imamo tri helikoptera. Rano je davati ocene šta je moglo da se desi. Imaćemo uviđaj nakon gašenja ovog požara,  pa ćemo obavestiti javnost o uzrocima požara - rekao je za Informer Čaušić. 

Podsetimo, u požaru 2021. godine izgoreo je najveći deo tržnog centra u Bloku 70, a ispred samog centra postavljeni su privremeni kontejneri. Predviđeno je da 80 odsto zakupaca svoje radnje preseli preko puta Bloka 72, gde se gradi novi kineski tržni centar i ugovori za zakup su već potpisani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva!
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva!

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija