• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

24.01.2024

11:19

Oglasila se ćerka čoveka kojeg je priklještio bager: Ocu je samo glava virila ispod nosača korpe

Informer/shutterstock

Vesti

Oglasila se ćerka čoveka kojeg je priklještio bager: Ocu je samo glava virila ispod nosača korpe

Podeli vest

Sava S. (48) iz Kikinde, zadobio je teške telesne povrede u predelu grudnog koša tako što je na njega pao i priklještio ga nosač korpe bagera.

Nesreća se dogodila u utorak kasno popodne, u ulici Ive Lole Ribara, na periferiji Kikinde, dok je Sava popravljao bager. Šta se tačno dogodilo, još nije poznato. Ćerki Stanislavi najbitnije da je njen otac živ.

- Nekoliko dana je ispred naše kuće popravljao mašinu koja je u njegovom vlasništvu. Videla sam ga pola sata pre nesreće. Dobacio mi je da skoro gotov. Njega je priklještio nosač korpe - kaže Stanislava.

Strašan prizor najpre je zatekao komšija Damir koji živi prekoputa. Već se bilo smrklo.

- Otac je bio u crnoj odeći, pa ga muškarci koji su se okupili ispred bagera najpre nisu ni primetili. Srećom, komšija Damir je znao da otac popravlja mašinu. Ocu je samo glava virila ispod nosača korpe koji mu je priklještio grudni koš. Komšija, moj deda Dušan i još četvorica muškaraca nekako su uspeli da ga izvuku. Bio je u nesvesnom stanju. Hitna pomoć je došla brzo, nije prošlo ni pet minuta. Ne znamo ni mi šta se dogodilo. Verovatno je to bio trenutak nepažnje. Možda je i nešto popustilo... Ne znam. Važno je da je živ. On se ovim poslom bavi već 25 godina i ima građevinsku firmu - Stanislava.

Povrede grudnog koša

U kikindskoj bolnici potvrđeno nam je da je pacijent zadobio povrede grudnog koša. Primljen bez svesti i smešten na Odeljenje intezivne nege. Tokom noći je bio na mehaničkoj ventilaciji, ali je jutros ekstubiran. Diše spontano. Nakon prijema je urađena neophodna dijagnostika i dodatni konsultativni pregledi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija