• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

24.01.2024

14:18

Osuđen Srbin uhvaćen na Ibici sa 18 kilograma kokaina, ketamina i ekstazija: Španski sud ga osudio na ovu kaznu (FOTO/VIDEO)

Shuterstock

Vesti

Osuđen Srbin uhvaćen na Ibici sa 18 kilograma kokaina, ketamina i ekstazija: Španski sud ga osudio na ovu kaznu (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Srbin uhvaćen na Ibici sa 18 kilograma kokaina, ketamina i ekstazija osuđen je na tri godine zatvora, a kada odsluži kaznu ili dve trećine kazne biće proteran iz zemlje.

Naime, kako navode lokalni mediji Prvo odeljenje Pokrajinskog suda Balearskih ostrva osudilo je u utorak Srbina koji je uhvaćen, prošle godine, na Ibici sa 18 kilograma kokaina i drugih narkotika, čija vrednost iznosi 405.093 evra!

" Izrečena mu je kazna zatvora od tri godine i jednog dana, nakon sporazuma sa Tužilaštvom, koje je prvobitno tražilo šest godina zatvora. Kada odsluži kaznu ili stekne treći stepen, biće proteran iz zemlje." navode lokalni mediji. 

Foto: Printscreen/Youtube

 

Podsetimo, kako je Informer ranije izveštavao, a prema navodima lokalnih medija, Srbin je uhapšen prošlog leta na Ibici sa desetak paketa kokaina u koferu.

"Prema optužnici, ove supstance bi na ilegalnom tržištu dostigle vrednost od 374.462 evra. Pored toga, ušao je i pretresen dom sada osuđenog muškarca i tu je pronađeno više blokova, paketa i kesa kokaina, ketamina, MDMA i kanabisa, čija vrednost iznosi 405.093 evra." piše "Periodicode Ibiza"

Španska policija je nakon hapšenja, objavila je i video hapšenja na kome se vidi velika količina droge koja mu je pronađena, vagice za precizno merenje, kao i veća količina novca.

Inače, reč je o državljaninu Srbije, srednjih godina, čiji identitet nije otkriven, imao je po svemu sudeću VIP klijentelu, a ordinirao je i po tamošnjim najpopularnijim noćnim klubovima, preneli su tada španski mediji.

Uhapšen je kada ga je policija iznenadila na ulasku u kuću, noseći kofer. Inspektori su tada pronašli 10 kilograma kokaina u koferu. Nakon toga, tražili su sudski nalog za pretres njegove kuće, gde je pronađeno još pet kilograma kokaina, kao i 34.000 evra, 2,5 kilograma ketamina, dva kilograma kristala, 3.000 tableta ekstazija i 100 grama marihuane. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija