• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

24.01.2024

16:36

Sahranjena devojčica (3) koja je poginula u sudaru kod Brusa! Neutešni otac držao figuru anđela i primao saučešća

informer/rtv brus

Vesti

Sahranjena devojčica (3) koja je poginula u sudaru kod Brusa! Neutešni otac držao figuru anđela i primao saučešća

Podeli vest

Devojčica Elena (3) koja je poginula juče u selu Milentija u Brusu kada se automobil prevrnuo, sahranjena je juče na seoskom groblju u Osrecima.

Devojčica je sahranjena u malom belom kovčegu, a na vencu je pisalo poslednji pozdrav Leni od mame, tate i Akija.

Otac je sve vreme držao figuru anđela u rukama i primao je saučešča.

Tri sveštenika su služila opelo maloj Eleni, a bele ruže su bile na kovčegu. Tu je bio i beli krst sa imenom deteta.

Sahrani je prisustvovalo između 200 i 300 ljudi, od porodice, preko prijatelja i rodbine, pa sve do meštana sela Milentija.

Foto: Fejsbuk

 

Babe i dede, roditelji od majke i oca nastradale devojčice, u suzama su ispratili svoju unuku, a jedna od baki je plakala dok su sveštenici držali opelo.

Nema osobe na groblju koja nije zaplakala kada su spustali sanduk poginule devojčice u raku. Grobljem su odjekivali jecaji.

Meštani kažu da ne pamte ovakvu tragediju.

- Desi se da pogine neko iz susednog sela, da ga znamo iz viđenja, ali  ne neko naš i ne neko tako mlad ko nije ni zakoračio u život - kažu meštani sela Milentija.

Da podsetimo, strašna nesreća se dogoila juče.

- Majka je vozila dete u vrtić, svaki dan je prolazila tim putem i nikome nije jasno šta se ovog puta desilo - izjavio je izvor iz istrage, piše Republika.

Inače, kako navode meštani ovog malog mesta, reč je o divnoj porodici. 

- I otac Radovan i teško povređena majka Dragana su divni ljudi, uvek nasmejani i pozitivni. Ne zamo kako će dalje. Imaju i starijeg sina Andriju koji je treći razred osnovne škole - navodi lokalni meštanin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija