• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

25.01.2024

08:27

Detalji iz istrage monstruoznog ubistva u Jagodini! Tinejdžer pretukao i zaklao starca, a onda uradio ovo

facebook/informer

Vesti

Detalji iz istrage monstruoznog ubistva u Jagodini! Tinejdžer pretukao i zaklao starca, a onda uradio ovo

Podeli vest

Tinejdžer D.B. (18) iz Paraćina koji je u novembru prošle godine uhapšen zbog sumnje da je prvo metalnom šipkom pretukao Zorana S. (70), a zatim mu prerezao grkljan u njegovom stanu u Jagodini, navodno je nakon zločina iz telefona obrisao celu prepisku i komunikaciju sa ubijenim.

- Istraga je utvrdila da je osumnjičeni tinejdžer nakon zločina sa svog telefona izbrisao celu prepisku sa žrtvom, kao i listing poziva. Potom je uzeo i telefon ubijenog Zorana S. i uradio isto to - objasnio je izvor iz istrage.

 Podsetimo zločin se dogodio 15. novembra 2023. godine u popodnevnim satima u kući Zorana S. u u Vojvođanskoj ulici u Jagodini. Navodno je Zoran S. tog dana namamio tinejdžra iz Paraćina, koji je tada bio maloletan, u svoh stan.

Foto: J.A.

Kuća Zorana S. u kojoj ga je ubio tinejdžer

 

Utvrđeno je da je između dečaka i starca došlo do svađe, a onda je B.D. metaonom šipkom krvnički pretukao Zorana, a onda ga nožem preklao. 

- Osumnjičeni je nakon zločina pozvao prijatelja i ispričao mu da je ubio Zorana S. i da pozove policiju. Njegov prijatelj je to i uradio, a jagodinska policija ubrzo je došla na mesto zločina i zatekla totalno nagu žrtvu u lokvi krvi - kaže sagovornik iz istrage i dodaje da je ubica sačekao patrolu ispred kuće i da se mirno predao.

Inače uhapšeni tinejdžer se na prvom saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini branio ćutanjem, ali je kasnije ipak progovorio.

- U istrazi je osumnjičeni odlučio da progovori i ispričao je detaljno kako je upoznao žrtvu, kao i koji je bio povod za zločin - navodi naš izvor i dodaje:

Foto: društvene mreže/fejsbuk

Zoran S. se upoznao sa mladićem iz Paraćina preko društvenih rmeža

 

- Osumnjičeni se nalazi u posebnom odeljenju zatvora gde borave maloletnici. Nakon veštačenja telefona, nadležno tužilaštvo naložilo je i to da se veštači njegova emocionalna zrelost koja će utvrditi u kom uzrastu je bio osumnjičeni u trenutku izvršenja zločina što će biti jedan od ključnih dokaza, na osnovu toga će mu se suditi, a kasnije i izreći mera za krivično delo ubistvo koje mu se stavlja na teret.

Navodno, osumnjičeni tinejdžer i žrtva su bili u nekoj vrsti veze. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija