• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.01.2024

09:45

Otkriven motiv monstruoznog zločina! Poznato zašto je bivši policajac ubio sina i ženu, pa presudio sebi!

Printskrin

Vesti

Otkriven motiv monstruoznog zločina! Poznato zašto je bivši policajac ubio sina i ženu, pa presudio sebi!

Podeli vest

Velika tragedija dogodila se sinoć jedan sat nakon ponoći, kada je M.D. (51) pištoljem ubio svoju suprugu V. D. (49) i maloletnog sina starog 12 godina, a potom i sebe.

"Na licu mesta uviđaj je obavljen od strane državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uz sudelovanje veštaka balističke struke i službenika Odeljenja bezbednosti Podgorica", kažu u Upravi policije.

Dodaju i da je M. D. koji je počinio strašan zločin bio penzionisani službenik Uprave policije, dok je V. D. bila prosvetni radnik.

"Prema, za sada raspoloživim informcijama pištolj koji je korišćen kao sredstvo izvršenja ovog dela je bio u privatnom posedu. Na licu mesta su pronađena još dva komada vatrenog oružja za koja će pripadnici policije utvrditi da li su bila u legalnom posedu. Prema podacima sa kojima za sada Uprava policije raspolaže sumnja se da je motiv izvršenja ovog dela akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim stanjem dečaka koji je ubijen", navode iz Uprave policije, prenosi adria.tv


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija