• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

29.01.2024

10:19

Poginuo pred svoj rođendan! Ovo je tinejdžer koji je nastradao kod Šajkaša!

facebook

Vesti

Poginuo pred svoj rođendan! Ovo je tinejdžer koji je nastradao kod Šajkaša!

Podeli vest

Radovan B. (18) iz Šajkaša nastradao je, dok je tinejdžerka (16), koja je bila sa njim u vozilu povređena u stravičnoj nezgodi koja se dogodila kod Šajkaša

Kako je Informer ranije objavio, saobraćajna nezgoda dogodila se juče, sat vremena posle ponoći na putu iz Mošorina ka Šajkašu. 

- Pretpostavlja se, da se saobraćajna nezgoda dogodila kada je automobil marke "fijat", kojim je upravljao nastradali tinejdžer, sleteo sa puta i udario u bedem. Sa njim u vozilu bila je tinejdžerka koja je ubrzo potom zvala hitnu pomoć i policiju. Navodno su išli iz Mošorina ka Šajkašu - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Foto: Shutterstock

 

Prema njegovim rečima vozač automobila kada je stigla hitna pomoć bio je bez svesti. 

- Dugo su lekari pokušavali da ga reanimiraju, ali nažalost u tome nisu uspeli. Devojka je bila sve vreme svesna, ali povređena te je ona prevezena u bolnicu - rekao je naš sagovornik. 

Oni koji su poznavali Radovana kažu da još nije napunio 19 godina. 

- Kako sam čuo rođendan je trebao da mu bude za manje od dve nedelje. Nažalost nije dočekao 19 rođendan - kaže jedan od poznanika. 

Foto: facebook

 

Od Radovan na društvenoj mreži oprostio se fudbalski klub za koji je igrao, rečima: "Počivaj u miru Rašo" 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija