• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.01.2024

17:58

"Legla plata, treba li kome sitno?!" Sašin ubica se dan pre zločina hvalio ovom fotografijom!

Shutterstock/privatna arhiva

Vesti

"Legla plata, treba li kome sitno?!" Sašin ubica se dan pre zločina hvalio ovom fotografijom!

Podeli vest

Svirep zločin, kakav se ne pamti u Doboju, dogodio se juče kada su Sašu K. (46), kako se sumnja ubili njegova žena A.K. (33) i njen ljubavnik D.L. (19) iz Petrova.

Prema prvim saznanjima, oni su duže vreme planirali Sašino ubistvo, koje je otkriveno nakon što je kuma bračnog para prijavila njihov nestanak, odnosno da u kući u kojoj se nalazi četvoro maloletne dece, nema njihovih roditelja.

29. januara osumnjičeni su rentirali dva automobila i iznajmili stan na dan u Banjaluci, a A.K. je suprugu u limunadu sipala lekove koji su ga omamili.

- U porodičnu kuću u ulici Miloša Obilića u Doboju su došli 30. januara oko 1.15 sati kada je S.K. već bio u krevetu i spavao. L.D. je tada pesnicom udario S.K. u lice, a onda su mu ruke i noge vezali selotejpom i užetom, a selotejp trakom su mu zapušili usta i prelepili oči - kazao je načelnik PU Doboj i dodao:

Foto: printscreen instagram

 

 

- Vezanog S.K. su ubacili u gepek jednog rentiranog vozila kojim je upravljala A.K. a L.D. je drugim rentiranim vozilom išao ispred dok nisu stigli na Preslicu. Tu su ga u šumi usmrtili sa tri uboda u grudi i stomak, a onda se vratili u Doboj i razdvojili. Supruga se odvezla u Banajluku i iznajmljeni stan, dok je L.D. ostao u Doboju. 

Kako je objašnjeno nakon hapšenja osumnjičenih policija je pronašla sva vozila koja su koristili u izvršenju zločina, a pronađene su i ruakivce koje su krositli dok se još uvek traga za nožem kojim je nesrećni Saša K. ubijen.

Kako je na Instagramu objavila ćerka ubijenog muškarca, ljubavnik njene maćehe samo dan pre ubistva objavio je na društvenoj mreži Instagram veliku svotu novca uz opis:

- Legla plata, treba li kome sitno.

Nesrećna devojka podelila je fotografiju i napisala:

- Dečko koji je počinio ubistvo, objavio je ovo dan pre. Čiji je novac, njegov, njegovih roditelja???

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija