• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24sedam

01.02.2024

06:50

Ljubavnici i švalerke najveći krvnici! Ovo su ubistva koja su šokirala Srbiju

Informer

Vesti

Ljubavnici i švalerke najveći krvnici! Ovo su ubistva koja su šokirala Srbiju

Podeli vest

Ludo zaljubljeni u udate žene, Srećko, Zoran i Dražen želeli su da ljubavnice uvedu u bračne vode. Nisu birali sredstva da se dokopaju životne saputnice, pa su odlučili da se odmetnu u dželate.

Muškarac D. L. (19) iz Doboja sinoć je sa ljubavnicom A.K. (33) ubio njenog supruga Sašu K. (45), trgovca automobilima i vlasnika rentakar agencije. Njih dvoje su žrtvu prvo pokušali da otruju, a zatim su Sašu oteli i na kraju ga ubili u šumi kraj Doboja. 

Klupko zločina policija je brzo rasplela i nekoliko sati po otkriću monstruoznog zločina uhapsila ljubavnika tinejdžera i Andreu, koji sada mogu da budu osuđeni i na doživotnu kaznu zatvora.

Foto: ATV

 

Po sličnom receptu ruke je okrvavio i Srećko M. (25), ubica Dejana Paunovića (33) iz Klokočevca kod Majdanpeka. Bio je ljubavnik žrtvine žene Slađane (28). I ne samo ljubavnik, već i otac deteta koje je Dejanu predstavljeno kao njegovo, piše 24.sedam.

Foto: Privatna arhiva

 

Tako je Srećko, po nalogu ljubavnice, sa rođakom Milošem P. (17) Paunovića ubio 5. avgusta 2023. Samo dva meseca pre nego što će počiniti zločin, Srećko je objavio fotografiju na Fejsbuku gde su njih dvojica u jednoj kući uz opis: "Opuštanje posle lova".

Supružnici, ipak, ubitačniji

A ubistvo Anela Papića (32) iz Sjenice pokazuje i da su ljubavnici žrtve supružnika. Njega su 23. juna 2017. godine ubili Senad (38) i Mubera (36) Muhović iz Sjenice, koji su osuđeni u Višem sudu u Novom Pazaru na po 40 godina zatvora. Mubera je svog ljubavnika Anela namamila u šumarak kraj sela, gde su ga nasmrt pretukli supružnici.

Aleksandar L. (28) uspeo je da izbegne sudbinu Dražena, Srećka... On je danima saslušavan kao ljubavnik Biljane Stojanović iz Velikog Trnjana kod Leskovca, koja je presudila sebi pošto je tri godine ranije ubila muža Ivana, a njegov leš zabetonirala u buretu u štali.

Telo je otkriveno 28. juna 2022. godine, tek kad je žena presudila sebi popivši otrov u šupi u kojoj je bilo i telo njenog supruga. Na kraju, Aleksandar L. je oslobođen svih sumnji.

Foto: Informer

Ilustracija

Zoran Dimić (52), s druge strane, postao je utamničeni ljubavnik. On je 25. aprila 2019. u Vrdniku ubio Nemanju Grčića (37), a u tome mu je pomogla supruga žrtve Danijela Đilasović (43), odnosno ubičina ljubavnica. Žena je kobne večeri pozvala ljubavnika u vikendicu da joj ubije muža, zbog čega on sada, posle odluke Apelacionog suda u Novom Sadu, robija 15 godina. Ljubavnica je dobila osam godina zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija